Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Electric Castle 2024. Concertul artistului nigerian Rema, cel mai aşteptat moment al serii. Publicul s-a dezlănţuit pe ritmuri africane

Electric Castle 2024. A fost a doua noapte de distracţie la Electric Castle. Domeniile Banffy, din Bonţida, au adunat zeci de mii de oameni, veniţi să se simtă bine şi să îşi vadă artiştii preferaţi. Unul dintre ei a fost chiar artistul nigerian Rema, care a urcat pe scenă şi a electrizat publicul cu ritmuri africane. De acum începe weekend-ul, iar numărul participanţilor va fi mult mai mare.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 08:55

Ieri a fost ziua în care Electric Castle şi-a turat motoarele la maxim, pentru că a răsunat muzica de pe toate cele 10 scene. Delia a fost cea care a dat startul distracţiei pe mainstage. Timp de o oră, publicul a cântat alături de ea fiecare vers. "E festivalul meu preferat. Am cele mai mari emoţii când vin aici. De fiecare dată e mai bine ca ultima dată. Energia e foarte sus, oamenii sunt foarte pe vibe. Îmi place maxim tot ce se întâmplă", a declarat artista.

Cel mai aşteptat moment al serii

Fie că au venit de departe sau chiar din alte ţări, festivalul i-a făcut pe toţi să revină, pentru că, spun oamenii, în niciun alt loc nu se simt aşa bine. Momentul mult aşteptat al serii a fost atunci când artistul nigerian Rema a urcat pe scenă şi a electrizat publicul cu ritmuri africane. Iar atunci când a interpretat hitul "Calm down", publicul s-a dezlănţuit.

Vezi și

Roxana a venit din Bacău şi deşi avea în plan să stea doar o seară, distracţia de la festival a convins-o să mai rămână. "Muzica, oamenii, vibe-ul. Mi se pare că e o conexiune foarte mare între natură, oameni şi muzică. Tocmai am rămas, am decis să rămân să nu plec", ne spune tânăra.

Iar unii au petrecut în familie, pentru că vârsta e doar un număr, iar distracţia e distracţie pentru oricine. În această seară, festivalul continuă cu trupa Bring Me The Horizon, pe scena principală, dar şi cu alţi zeci de artişti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Electric Castle 2024. Concertul artistului nigerian Rema, cel mai aşteptat moment al serii. Publicul s-a dezlănţuit pe ritmuri africane