Antena Meniu Search
x

Video Elton John îşi ia rămas bun. Artistul va susţine ultimul său concert pe scena de la Glastonbury, cel mai cunoscut festival în aer liber din UK

Peste două sute de mii de oameni participă la festivalul Glastonbury din Marea Britanie! Zeci de nume mari şi-au făcut aparţia pe scenă, printre care Arctic Monkeys şi Foo Fighters. Elton John, însă, urmează să susţină astăzi ultimul său concert. Pentru cinci zile, fanii au avut ocazia să-şi admire artiştii preferaţi la cel mai mare festival în aer liber din Regatul Unit.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 13:20

Elton John îşi ia rămas bun
Elton John îşi ia rămas bun - Profimedia Images

Startul celui mai cunoscut festival în aer liber din Marea Britanie a fost dat chiar de fiica celui care l-a creat. Anul acesta, festivalul Glastonbury a început pe 21 iunie. Fanii au venit pregătiţi cu saci de dormit şi corturi. 

"Hai să fim serioşi. Cine nu ar vrea să fie aici? Sunt multe scene, este o atmosferă placută, oamenii campează, este foarte multă verdeaţă. Este, pur şi simplu, Glastonbury.''

Cele cinci zile de distracţie au început cu un spectacol de artificii impresionant. 210.000 de oameni se află deja la eveniment, iar aproape 200.000 de bilete au fost vândute. 

"Oamenii vin aici, se distrează, se gândesc la ce au trăit şi, când ajung acasă, nu vorbesc despre nimic altceva pentru următoarele 12 luni în afară de planul de a se reîntoarce aici."

Pe acelaşi subiect

Numele sonore care au urcat pe scena de la Glastonbury

O serie de nume mari au urcat pe scena de la Glastonbury, precum trupa rock Foo Fighters. În timp ce mii de oameni au ales să meargă fizic la festival, milioane au urmărit spectacolul de acasă, unde interpreta în limbaj mimico-gestual a devenit adevăratul star al show-ului. Entuziasmul şi energia de care dădea dovadă femeia i-a făcut pe fani să o numească chiar un erou.

O altă trupă mult aşteptată de public a fost Arctic Monkeys, care a devenit pentru a treia oară cap de afiş în cadrul festivalului. În schimb, celebrul Rick Astley a apărut pentru prima dată pe scena festivalului, aducând publicului o nouă versiune a hit-ului Never Gonna Give You Up. 

Marii câştigători ai Eurovision din 2021 au fost, de asemenea, prezenţi la cel mai mare festival din Marea Britanie. Elton John urmează să-şi susțină astăzi ultimul său concert din carieră, iar organizatorii au spus că va fi un rămas bun de zile mari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Elton John îşi ia rămas bun. Artistul va susţine ultimul său concert pe scena de la Glastonbury, cel mai cunoscut festival în aer liber din UK