Antena Meniu Search
x

Video Globurile de aur 2022. Motivul pentru care televiziunile au boicotat gala din acest an. Au lipsit inclusiv vedetele și covorul roșu

"Puterea câinelui" şi "West Side Story" sunt marii câştigători ai celei mai triste ediţii a Globurilor de aur. Gala a fost lipsită de strălucirea de altă dată. Fără covor roşu, vedete sau public, laureaţii au fost anunţaţi online. Nu doar pandemia a stricat petrecerea anul acesta. Televiziunile au boicotat evenimentul după numeroase scandaluri în care au fost implicaţi organizatorii galei, membrii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 21:05

Vezi și

"The Power of Dog" a fost marele câştigător al serii. Nominalizată la 7 categorii la Globurile de Aur 2022, povestea fermierului Phil interpretat de Benedict Cumberbatch a primit statuetele pentru cea mai bună dramă, cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar. 

Trei, la egalitate cu "West Side Story". Cu peste 36,6 milioane în box-office, musicalul lui Steven Spielberg a câştigat la categoria comedia anului, cea mai bun actriţă în rol principal şi cea mai bună actriţă în rol secundar. 

Adaptarea piesei shakespeariene "Romeo şi Julieta" a fost criticată iniţial pentru secvenţele filmate în spaniolă care au fost difuzate fără subtitrare.

Squid Game, un singur premiu la Globurile de Aur 2022

Pe acelaşi subiect

Ajuns deja la al treilea sezon, serialul "Succession" a câştigat cele mai importante premii dedicate filmelor de televiziune inclusiv cel mai mai bun serial dramă. Şi, alături de "Hacks" a întrerupt şirul recordurilor înregistrate de serialului fenomen Squid Game care a plecat acasă, anul acesta, de la Globurile de Aur 2022, cu un singur premiu.

Actorul de 77 de ani care interpretează concurentul 001 a adus serialului şi cinematografiei sud-coreene primul glob de aur din istorie.

La categoria celor mai buni actori de film, Nicole Kidman şi Will Smith au fost preferaţii publicului. "King Richard" i-a adus îndrăgitului actor primul Glob de Aur, iar "Being the Ricardos" a patra victorie din 16 nominalizări lui Nicole Kidman.

Fără covor roşu, vedete sau public, laureaţii galei Globurilor de Aur 2022 au fost anunţaţi online

Niciunul dintre câştigători nu a fost, însă, prezent, să primească trofeul sau să rostească un discurs de mulţumire. Tom Cruise a refuzat chiar de anul trecut cele 3 nominalizări primite. Nici organizatorii nu au făcut, cu toţii act de prezenţă după ce au aflat că evenimentul nu va fi transmis nici măcar online. 

Cea mai mare nemulţumire a televiziunilor şi a publicului este lipsa diversităţii. Dintre cei 87 de jurnalişti care votează câştigătorii Globurilor de Aur, nici măcar unul nu este de culoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Globurile de aur 2022. Motivul pentru care televiziunile au boicotat gala din acest an. Au lipsit inclusiv vedetele și covorul roșu