Antena Meniu Search
x

Video Globurile de Aur 2022. Surprize şi controverse după publicarea listei nominalizărilor

Surprize şi scandal la nominalizările pentru Globurile de Aur. Nume mari de la Hollywood, precum Al Pacino şi Jeremy Irons, nu se află pe lista nominalizaţilor, spre dezamăgirea fanilor. În schimb, Squid Game, serialul care a rescris recordurile de audienţă pe reţelele de streaming, poate stabili un nou record. Ar putea deveni primul film în altă limbă decât engleza care câştigă un mare premiu la Globurile de Aur.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 22:57

Vezi și

"Belfast", 7 nominalizări la Globurile de Aur

Autobiografia alb-negru "Belfast" a primit şapte nominalizări la Globurile de Aur. Filmul face trimitere chiar la copilăria regizorului Kenneth Branagh căruia îi dă viaţă Jamie Dornan, cunoscut pentru rolurile din seria "50 Shades of Grey". El se va lupta pentru titlul de cel mai bun actor cu Benedict Cumberbatch din "Power of The Dog". Westernul are tot 7 nominalizări, inclusiv pentru cea mai bună dramă şi cel mai bun regizor.

Globurile de Aur. "West Side Story" a strâns 4 nominalizări

Controversatul "West Side Story" al lui Steven Spielberg, o adaptare a celebrei piese shakespeariene "Romeo şi Julieta", a strâns 4 nominalizări. După premieră, filmul a fost criticat pentru secvenţele filmate în spaniolă care au fost difuzate fără subtitrare, într-o încercare a regizorului de a promova limba şi cultura. 

Pe acelaşi subiect

Serialul "Squid Game", nominalizat la Globurile de Aur

După ce a scris deja istorie în televiziune, serialul fenomen "Squid Game" vrea să stabilească un nou record. Şi să devină primul film în altă limbă decât engleză care câştigă un mare premiu la Globurile de aur. Are 3 şanse la categoria mai bun serial dramă de televiziune, cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial dramă sau cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol secundar. 

"House of Gucci" a primit o singură nominalizare

În ciuda aşteptărilor, producţia "House of Gucci" a primit o singură nominalizare la categoria cea mai bună actriţă într-o dramă, pentru lady Gaga.

Nominalizările au fost anunţate de Snoop Dogg, dar numele actorilor au fost o adevărată provocare pentru rapperul american. În juriul format din 87 de membri nu este nicio persoană de culoare. Acest lucru a generat o întreagă controversă, astfel că ceremonia din 9 ianuarie nu va fi televizată.

Globurile de Aur 2022. Vezi aici lista completă a nominalizărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Globurile de Aur 2022. Surprize şi controverse după publicarea listei nominalizărilor