Antena Meniu Search
x

Henry Cavill părăseşte serialul "The Witcher", dar ar putea fi următorul James Bond. Cine va primi rolul lui Geralt din Rivia

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi "The Witcher", unul dintre serialele sale cele mai populare, acesta urmând să fie înlocuit în sezonul 4 al seriei de un alt actor emblematic, Liam Hemsworth. Zvonurile spun că Henry ar putea fi ales pentru rolul emblematic al lui James Bond, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 17:25

Henry Cavill
Zvonurile spun că Henry Cavill ar putea fi următorul James Bond - Getty Images

Compania de streaming a anunțat oficial că "The Witcher", serialul bazat pe seria de romane cu același nume a autorului polonez Andrzej Sapkowski, a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon. Rolul lui Geralt din Rivia va fi însă preluat de actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut din filmele Hunger Games, The Expendables 2 sau Independence Day: Resurgence.

"Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monștri, cât și cu aventuri, iar din păcate, îmi voi da jos medalionul și sabia pentru sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu", a scris Cavill pe pagina sa de Instagram după ce Netflix a făcut anunțul.

"Cum se întâmplă cu cele mai mărețe personaje literare, voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam a acestui bărbat dintre cei mai nuanțați și fascinanți", a adăugat el, urându-i actorului australian să se bucure de rol.

Netflix va lansa serialul Blood Origin la vară

Pe acelaşi subiect

Vestea plecării lui Cavill vine după ce, la sfârșitul lunii septembrie, Netflix a anunțat în cadrul său evenimentului "Tudum" că sezonul 3 al "The Witcher" va fi lansat în vara lui 2023, dezvăluind totodată că miniseria Blood Origin va avea premiera pe platforma de streaming în data de 25 decembrie a acestui an.

Acțiunea din Blood Origin va avea loc în lumea elfilor, cu 1.200 de ani înainte de evenimentele relatate în The Witcher, urmând să includă felul în care a fost creat primul Witcher şi evenimentele care au dus la esenţiala Conjuncţie a Sferelor, când lumea monştrilor, a oamenilor şi a elfilor s-au unit pentru a deveni un singur univers.

Henry Cavill ar putea fi următorul James Bond

Anunțul făcut sâmbătă de Netflix a declanșat speculații cum că actorul britanic ar fi renunțat la "The Witcher" pentru a prelua un alt rol emblematic, cel al spionului britanic James Bond, după ce Daniel Craig și-a luat rămas bun de la personaj anul trecut.

Cavill a fost considerat mereu un favorit pentru a prelua rolul, dar zvonurile s-au intensificat după ce unul dintre producătorii seriei de filme a declarat într-un interviu acordat la începutul lunii octombrie, că următorul James Bond va fi trecut de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Henry Cavill părăseşte serialul "The Witcher", dar ar putea fi următorul James Bond. Cine va primi rolul lui Geralt din Rivia