Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vedete și surprize la Comic-Con 2022. Zeci de mii de pasionați de filme, jocuri și benzi desenate s-au întâlnit la Romexpo

Comic-Con 2022, cel mai aşteptat eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri şi benzi desenate a avut loc în acest week-end la Romexpo. Mii de oameni au participat, dar nu oricum, ci costumaţi în personajele lor favorite. Vizitatorii au avut ocazia să se întâlnească cu actori din filme precum The Witcher, Avengers, Doctor Who şi Lord of The Rings. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.08.2022 , 08:42

Romexpo s-a transformat într-un tărâm de poveste, cu personaje scoase din filme sau jocuri pe calculator. Ioana are 32 de ani şi s-a deghizat în personajul ei favorit: Harley Quinn. Este a patra oară când participă la Comic-Con şi a venit tocmai din Turda. 

Ioana, participantă Comic-Con: "Este un personaj din DC, un medic psihiatru care l-a tratat pe Joker şi s-a îndrăgostit de el. Acesta a determinat-o să facă nişte lucruri nebune şi a ajuns nebună de-a dreptul. Îmi plac accesoriile făcute manual, au mai multă personalitate, decât cele gata cumpărate."

Fiecare costum are câte o poveste

Vezi și

"Îmi place personajul, îmi place să fac poze cu lumea, de multe ori îi vezi cum îi faci fericiţi. e un sentiment aşa, numai dacă vii aici îşi dai seama."

Pe acelaşi subiect

"E cald rău în costum?"

"Aşa şi aşa, m-am obişnuit după o vreme."

"Am găsit o bucată de pânză , era una roşie apoi ne-am dus la second şi am venit aici. A fost acum 21 de ani cînd s-a întâmplat şi mi-a luat cam jumătate de oră."

Andre Rotaru, reporter Observator: "Organizatorii estimează că anul acesta la convenţie au participat peste 50.000 de persoane. Asta înseamnă un public de 5 ori mai numeros decât anul trecut."

Vizitatorii au avut ocazia să se întâlnească cu actori din filme precum The Witcher, Avengers, Doctor Who şi Lord of The Rings.

Ross Marquand, actor: "Să vin aici, în sfârşit, după atât de mult timp, e foarte emoţionant pentru mine, e uimitor şi lumea din România e atât de drăguţă, toţi sunt foarte prietenoşi. Mă bucur să fiu aici, este superb, România este atât de frumoasă."

Comic-Con este un eveniment global care promovează, în ultimii ani, şi industria jocurilor video. Una care a explodat şi în România. Jocuri vândute în întreaga lume în milioane de exemplare se fac la noi în ţară, cu it-işti români. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » Vedete și surprize la Comic-Con 2022. Zeci de mii de pasionați de filme, jocuri și benzi desenate s-au întâlnit la Romexpo