Antena Meniu Search
x

Video Imagini terifiante cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula din comedia horror Renfield. "Filmul are o atitudine comică"

Compania Universal a lansat primul trailer pentru "Renfield", un film cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula şi cu Nicholas Hoult drept protagonist, cel care îl interpretează pe Renfield, mâna dreaptă a contelui Dracula. Primele imagini cu Nicolas Cage în acest nou rol au fost catalogate de critici drept "îngrozitoare", dar şi "nebune, distractive, și prosteşti". Actorul apare în trailer cu o înfăţişare de speriat: are părul vopsit negru, este bine machiat şi râde cu dinţii săi extrem de ascuţiţi, demni de un vampir adevărat. 

de Marina Dinu

la 06.01.2023, 11:08

Imagini terifiante cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula din primul trailer pentru comedia horror Renfield. "Filmul are o atitudine comică"
Imagini terifiante cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula din primul trailer pentru comedia horror Renfield. "Filmul are o atitudine comică" - Youtube/Universal Pictures UK

Filmul este o interpretare modernă a personajului clasic descris de scriitorul Bram Stoker și a umilului său partener, RM Renfield. În ciuda poveştii filmului, care se concentrează pe servitor, totul pare să creeze ceva: marea dezvăluire a lui Cage ca "teroarea transilvăneană" cu dinți ascuțiți, scrie Unilad.

În plus, se pare că vor fi câteva răsturnări distractive de situaţie, în stilul clasic al vampirilor.

Trailerul începe în timp ce Renfield se îndreaptă către un grup de autoajutorare și încearcă să explice cum şeful lui este foarte anormal, supranatural și incredibil de posesiv.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Unilad, Cage i-a explicat pentru Empire: "Când mi-am dat seama unde vrea să ajungă McKay, mi-am dat seama că filmul are o atitudine comică, de artă pop. Așa că m-am gândit: Acesta va fi un Dracula pop-art. Warhol a făcut un Dracula grozav negru pe negru. Acesta este în acea venă Warhol."

Povestea filmului lui Chris McKay

Filmul este o interpretare modernă a personajelor clasice şi urmăreşte povestea lui RM Renfield (Nicholas Hoult), care decide să-și părăsească "jobul" de servitor şi prieten al contelui Dracula (Nicolas Cage). Îşi face o viaţă nouă în oraşul New Orleans şi se îndrăgostește de Rebecca Quincy (Awkwafina) o persoană veselă, de meserie poliţist. 

Distribuția îi include şi pe Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rous.

"Renfield" este regizat de Chris McKay, care a lucrat anterior şi la "The Lego Batman Movie" și continuarea acestuia, iar Samantha Nisenboim este producător executiv al filmului, alături de Todd Lewis. Scenariul s-a bazat pe o idee a co-creatorului de benzi desenate "The Walking Dead", Robert Kirkman, și a fost scris de scenaristul "Rick and Morty", Ryan Ridley, scrie Variety.

"Ceea ce îl face super distractiv este că este o comedie", a spus Cage pentru Variety într-un interviu din decembrie 2021. "Și când înțelegi tonul corect – comedie și groază – precum Vârcolacul american la Londra, este o explozie." 

"Renfield" va avea premiera internaţională în cinematografe pe 14 aprilie 2023. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Imagini terifiante cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula din comedia horror Renfield. "Filmul are o atitudine comică"