Antena Meniu Search
x

Video Documentarul Netflix cu Prințul Harry și Meghan Markle declanşează furia Casei Regale. "O lovitură la adresa familiei Regale"

Noi dezvăluiri incendiare în cel de al doilea trailer al documentarului despre viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Filmul va avea premiera peste trei zile pe Netflix. Jurnaliştii din Regat spun că Regele Charles şi prinţul moştenitor William se vor întâlni într-o şedinţă de criză la Buckingham, pentru a stabili răspunsul Casei Regale la acuzaţiile din serial.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 21:54

Vezi și

Noul trailer al documentarului "Harry şi Meghan" promite o perspectivă fără precedent asupra evenimentelor care au determinat cuplul să se desprindă de familia regală. Filmul va avea premiera pe platforma de streaming pe 8 decembrie. Teaserul îi arată pe ducii de Sussex reflectând asupra modului în care povestea ţesută în jurul relaţiei lor a devenit rapid toxică.

Seria include interviuri cu membrii familiei și cu prietenii celor doi

Aceştia nu au vorbit niciodată public despre relația cuplului, precum și cu istorici și jurnalişti care analizează modul în care mass-media a influențat relația lor cu familia regală. Primul trailer al documentarului a fost lansat pe 1 decembrie, după mai multe luni de speculaţii, dar a fost aspru criticat de britanici. Biograful regal Angela Levin a spus despre serie că este o lovitură la adresa familiei regale din partea a două persoane "foarte invidioase".

Clipul nu include nicio înregistrare în afară de interviuri unu-la-unu cu familia Sussex, dar prezintă o succesiune de imagini alb-negru nevăzute până acum, care merg pe firul poveștii de dragoste dintre Harry și Meghan. Presa britanică susţine că regele Charles al III-lea se va întâlni cu fiul său prințul William într-o reunine de criză pentru a stabili un răspuns la acuzaţiile din serialul de la Netflix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Documentarul Netflix cu Prințul Harry și Meghan Markle declanşează furia Casei Regale. "O lovitură la adresa familiei Regale"