Antena Meniu Search
x

Video Jeremy Renner, în baston la prima apariție pe covorul roșu după accident. Actorul a fost însoţit de familie la premiera serialului "Rennervations"

Actorul Jeremy Renner şi-a făcut prima apariție pe covorul roșu, după tragicul accident cu plugul de zăpadă din luna ianuarie. 

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 14:26

Vezi și

În vârstă de 52 de ani, Jeremy Renner a venit la premiera serialului Rennervations alături de fiica sa Ava. De altfel, actorul a declarat în urmă cu câteva zile că fiica lui a fost principala sa motivaţie când lupta, pe patul de spital, pentru a supravieţui. La premieră, Jeremy şi Ava au purtat ţinute asortate. Au fost însoţiţi de mai mulţi prieteni şi membrii ai familiei care au vrut să-şi arate susţinerea pentru starul Marvel. Serialul prezintă implicarea actorului în renovarea vehiculelor uzate pentru comunitățile defavorizate din întreaga lume şi va fi disponibil pe Disney+.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Jeremy Renner, în baston la prima apariție pe covorul roșu după accident. Actorul a fost însoţit de familie la premiera serialului "Rennervations"