Antena Meniu Search
x
LIVE

Jeremy Renner, mărturii emoţionante în primul interviu după accidentul înfiorător din ianuarie: "Am ales să supravieţuiesc"

Jeremy Renner "a ales să supravieţuiască". Aşa îşi explică actorul american recuperarea, în primul interviu acordat după accidentul care i-ar fi putut fi fatal de la începutul anului. Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din universul Marvel, a fost operat de două ori şi a petrecut peste două săptămâni în spital, după ce un utilaj de îndepărtat zăpada i-a zdrobit peste 30 de oase. ABC a prezentat un fragment din acest interviu, care va fi difuzat pe 6 aprilie în Statele Unite.

De Redactia Observator la 30.03.2023, 14:45

Alături de jurnalista americană Diane Sawyer, actorul din "Avengers" a povestit detalii despre accidentul care a avut loc pe 1 ianuarie la domiciliul său din Nevada. Jeremy Renner a fost lovit de un utilaj de deszăpezire care cântărea cel puţin 6 tone, potrivit unui raport de poliţie publicat la acea vreme, relatează news.ro.

"Îmi amintesc toată" durerea, mărturiseşte el în acest prim extras. "Am fost conştient în fiecare moment". Acelaşi raport dezvăluise că, pentru a-şi salva nepotul, Jeremy Renner şi-a asumat riscul să sară de la bordul plugului în mers: "Dacă ar fi nevoie, aş face-o din nou. Se îndrepta în direcţia nepotului meu", a confirmat el.

Instagram/Jeremy Renner

Utilajul de îndepărtat zăpada i-a zdrobit peste 30 de oase

Pe acelaşi subiect

Diane Sawyer aminteşte numărul impresionant de răni suferite de Jeremy Renner atunci când au sosit ajutoarele: "opt coaste rupte în paisprezece locuri, glezna şi genunchiul drept rupte, tibia ruptă, glezna stângă ruptă, clavicula dreaptă, umărul drept (...) un plămân perforat, ficatul străpuns de o coastă..."

"M-am întrebat cum este corpul meu, dacă voi fi doar o coloană vertebrală şi un creier". El evocă, fără a reuşi să-şi stăpânească lacrimile, momentul în care a trimis familiei un "îmi pare rău" prin limbajul semnelor.

Profimedia Images

Mărturii impresionante în timpul interviului

"Am ales să supravieţuiesc", explică actorul. "Nu mă va ucide, în niciun caz", adaugă acesta, spunând şi că, atunci când se uită în oglindă, vede "un om norocos". Cel care l-a interpretat mai mulţi ani pe supereroul Hawkeye în producţiile Marvel va face din nou cascadorii periculoase ale filmelor sale de acţiune? "Am pierdut multă piele şi oase în această experienţă. Dar mi-am recăpătat forţele, prin dragoste şi titan"

De la accidentul său, actorul în vârstă de 52 de ani şi-a informat în mod regulat fanii pe reţelele de socializare despre starea sa. La începutul acestei săptămâni, el a postat un videoclip în care a fost văzut mergând pentru prima dată.

Interviul complet cu Diane Sawyer va fi difuzat pe 6 aprilie în Statele Unite. O săptămână mai târziu, Disney+ va lansa docu-reality "Custom Renovations" cu Jeremy Renner, un program de patru episoade filmat înainte de accident în care actorul şi cel mai bun prieten al său renovează vehicule vechi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Jeremy Renner, mărturii emoţionante în primul interviu după accidentul înfiorător din ianuarie: "Am ales să supravieţuiesc"