Antena Meniu Search
x

Video Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA în 2024. Cântăreţul "lucrează la campanie" cu ajutorul unui comentator de extremă dreapta

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din Statele Unite, scrie Agerpres. Kanye West a dezvăluit că va vinde hanorace de la Balenciaga, Adidas și Gap pentru 20 de dolari, după ce mărcile de modă au rupt legăturile cu rapper-ul, în urma comentariilor sale antisemite, relatează The Independent. Totuşi, pare că hanoracele nu vor fi vândute în forma lor originală. Kanye a explicat, în timp ce oferea un tur prin atelierul său din Los Angeles, că le-a tăiat şi le-a modificat, adăugând pe ele sigla Ye24, care semnalează candidatura sa la preşidinţa SUA în 2024.

de Marina Dinu

la 22.11.2022, 11:24

Mesajul "ascuns" transmis de Kanye West: de ce vinde hanorace cu 20 de dolari pe care scrie Ye24
Mesajul "ascuns" transmis de Kanye West: de ce vinde hanorace cu 20 de dolari pe care scrie Ye24 - Youtube/X17onlineVideo

Ye să-a anunțat candidatura la președinţia SUA în 2024. Rapperul a fost văzut în clip alături de comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, în care Ye se referea la el ca fiind managerul său de campanie.

„Acesta este Milo chiar aici, lucrând la campanie”, se poate pe filmare.

„Este un anunț?” Yiannopoulos îl întreabă pe Ye, înainte de a răspunde: „Bănuiesc că este. Mulțumesc, accept.”

Cameramanul îl întreabă apoi pe rapper: „Deci, candidezi?”

Pe acelaşi subiect

„Da”, răspunde Ye. „Este simplu, pentru că nimeni nu-mi poate spune, ar trebui să spui asta, nu ar trebui să spui asta, știi? Doar ne îndreptăm spre viitor.”

Designerul Yeezy a candidat anterior pentru președinte în 2020.

Controverse recente privind declaraţiile sale antisemite

Rapperul s-a aflat în ultima perioadă în centrul unor intense controverse din cauza declaraţiilor sale antisemite repetate.

Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută, în timp ce producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu Kanye West, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy a rapperului american.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris "Shalom :)" într-un alt tweet.

Hanorace cu inscripţia Ye24

Într-un videoclip publicat de site-ul de știri X17 , rapper-ul a făcut un tur al biroului său din Los Angeles, unde pot fi văzuți mai mulţi angajați stând în spatele mașinilor de cusut. Sute de articole de îmbrăcăminte au fost atârnate pe suporturi în întregul atelier sau așezate pe mese și răspândite pe podea.

Multe dintre piese – care includeau pantaloni de trening și hanorace – au fost etichetate cu „Ye24”, semnalând campania prezidențială a West 2024.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am tăiat 100 de hanorace. De la Yeezy, de la Balenciaga, din lucrurile pe care le-am făcut cu Gap, din lucrurile pe care le-am făcut cu Adidas și tot ceea ce facem va costa 20 de dolari”, a spus West.

De ce vinde Kanye hanoracele cu doar 20 de dolari

Explicându-și raționamentul pentru prețul scăzut, Ye a continuat: „Trebuie să ne asigurăm că toată lumea poate primi același nivel de hrană, același nivel de apă și același nivel de educație”.

„Suntem ființe cu oportunități de inginerie. Trecutul a rămas în urmă. Suntem concentrați pe viitor”, a adăugat el.

Hanoracele sunt aparent rămase de dinainte ca firmele să taie legăturile cu Ye, după comentariile sale antisemite.

Balenciaga, Adidas și Gap au fost doar câteva dintre numeroasele mărci și companii care au rupt legăturile cu Ye, după ce acesta s-a confruntat cu o acuzaţii dure din cauza comentariilor sale antisemite. În ciuda relației strânse a rapperului cu Balenciaga și cu directorul său de creație, Demna Gvasalia, casa de modă franceză a fost una dintre primele mărci care a rupt parteneriatul cu West.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA în 2024. Cântăreţul "lucrează la campanie" cu ajutorul unui comentator de extremă dreapta