Antena Meniu Search
x

Video Kendall Jenner, ţinta ironiilor pe internet după ce s-a chinuit să taie un castravete. Mama sa a vrut să cheme bucătarul

Kendall Jenner, din clanul Kardashian, a ajuns ţinta glumelor după o tentativă de a-şi pregăti singură o gustare. Modelul şi-a îngrozit fanii prin modul în care a încercat să taie un castravete. Kendall a recunoscut că nu se pricepe la gătit, dar a refuzat ajutorul bucătarului.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 21:05

Vezi și

Ar fi trebuit să fie uşor, dar pentru Kendall Jenner a fost o teribilă probă de contorsionism. Modelul a fost criticat pentru tehnica neobişnuită de tăiat. Abilităţile lui Kendall au îngrijorat-o şi pe mama ei, Kris, care a vrut în mai multe rânduri să cheme bucătarul în ajutor. Vedeta nu a renunţat şi într-un final s-a bucurat de covrigeii cu humus şi castraveţi pregătiţi de ea. Tentativa lui Kendall de a găti i-a îngrozit însă pe toţi cei care au urmărit clipul filmat pentru noul sezon al serialului familiei Kardashian.

Mulţi dintre internauţi dau vina pe educaţia primită de la părinţi pentru lipsa de abilităţi gospodăreşti ale modelului de 26 de ani. Alţii sunt mult mai duri şi spun că e doar lipsă de bun simţ. Kendall Jenner are o avere estimată la peste 45 de milioane de dolari. Averea familiei se apropie de 3 miliarde de dolari, dintre care jumătate pe numele lui Kim Kardashian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Kendall Jenner, ţinta ironiilor pe internet după ce s-a chinuit să taie un castravete. Mama sa a vrut să cheme bucătarul