Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Kim Kardashian, amendată cu 1,26 milioane de dolari pentru o "reclamă ascunsă" pe Instagram. Detaliul pe care l-a omis

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a acceptat să plătească 1,26 milioane de dolari pentru că a promovat o criptomonedă pe contul ei de Instagram fără a menţiona că a fost plătită pentru acest lucru, a anunţat luni Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), relatează AFP.

De Redactia Observator la 03.10.2022, 21:16
Vezi și

Autoritatea o acuză pe vedeta de televiziune, influencer şi femeie de afaceri Kim Kardashian că a făcut reclamă unor active în criptomonede, jetoanele EMAX, vândute pe EthereumMax, omiţând să precizeze că a fost plătită cu 250.000 de dolari de către platformă pentru această reclamă. Amenda include o penalizare de un milion de dolari, precum şi o majorare cu 260.000 de dolari reprezentând suma primită de Kim Kardashian, şi dobânzi.

Averea lui Kim Kardashian, amendată cu 1,26 milioane de dolari

Fosta soţie a rapperului Kanye West, care a acceptat să coopereze cu SEC, s-a angajat, de asemenea, să nu promoveze criptoactive timp de trei ani. "Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrităţi sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii", a declarat Gary Gensler, şeful SEC, într-un comunicat citat de Agerpres"Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare", a adăugat Gensler.

Kim Kardashian are o avere personală de 1,8 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Vedeta de reality-show are 331 de milioane de urmăritori pe Instagram. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Kim Kardashian, amendată cu 1,26 milioane de dolari pentru o "reclamă ascunsă" pe Instagram. Detaliul pe care l-a omis

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă