Antena Meniu Search
x

Galerie foto Kim Kardashian şi Kanye West divorţează după 6 ani de căsnicie şi 4 copii. Care este averea celor doi

Kim Kardashian și Kanye West au zguduit presa după ce afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat au fost făcute publice, surse spunând că „divorțul este iminent” pentru cuplul crezut până acum extrem de solid.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.06.2021, 09:30

  • Cei doi s-au cunoscut în anul 2004
  • Au împreună 4 copii.

Mai multe surse au susținut că Kim se pregătește să solicite divorțul de soțul ei, rapperul Kanye West, în timp ce acesta ar fi spus că este sătul de tot clanul Kardashian.

Potrivit unui apropiat, cei doi nu mai comunică și au început să-și trăiască viața separat. Ca dovadă suplimentară a presupusei lor separări, Daily Mail a raportat că peste 500 de perechi de adidaşi care aparţin lui Kanye au fost scoase din casa celor doi din Calabasas, împreună cu alte lucruri care îi aparţin acestuia.

„Problemele ei cu Kanye reprezintă o mare parte din sezonul final al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians. Familia intenționează să iasă cu o explozie în acest show. Au filmat-o pe Kim discutând despre problemele ei de căsătorie, dar toți cei implicați se află într-un acord de nedivulgare, deoarece finalul nu va fi lansat decât mai târziu în 2021​” a adăugat sursa, motiv pentru care, cel mai probabil, divorțul va fi depus „când va fi difuzat sezonul”.

Zvonurile despre despărțire au apărut după un an plin de suişuri şi coborâşuri, cei doi fiind văzuţi în nenumărate rânduri certându-se, Kanye menţionând de nenumărate ori pe Twitter că îşi doreşte un divorţ, în momentele în care acesta a fost considerat în mijlocul unei crize episodice de bipolaritate, potrivit Daily Mail.

Kanye a făcut, de asemenea, o cursă nereușită pentru Casa Albă în 2020 și, în timpul primei sale campanii prezidențiale, le-a dezvăluit participanților că Kim a luat în considerare avortarea fiicei North.

O sursă a declarat pentru PageSix că cei doi „au terminat” și se află în prezent în discuții despre împărțirea averii după ce au dus vieți separate în ultimul an, Kanye petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

"Divorţul este inevitabil"

S-a susținut că Kim a angajat-o pe avocata Laura Wasser, partener de conducere al firmei de avocatură familială Cooperman & Mandles, și fondatorul și CEO al serviciului de divorț online, It's Over Easy.

În Insider a continuat: „Îl păstrează discret, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare a divorţului”. În timp ce Kim a încercat anterior să-și protejeze și să-și ajute soțul în timpul luptelor sale de sănătate mintală, „ea s-a maturizat mult” și acum „s-a săturat Este serioasă în privința examenului de barou, în ideea de a deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune alte nebunii, și ea s-a săturat de asta”, a mai spus sursa apropiată familiei.

O altă sursă a declarat presei însă că Kanye este la fel de sătul şi dorete să renunţe la căsnicie la fel de mult ca Kim.

"Știe că s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea un spațiu pentru a-și da seama de viitorul ei", a declarat o altă sursă pentru People, adăugând că West, în vârstă de 43 de ani, se pregătește să depună un dosar pentru divorţ, dar nu știe când va avea loc.

"Este în regulă. Este trist, dar în regulă. Știe că inevitabilul se va întâmpla și știe că va veni în curând", a mai adaugat sursa.

Kanye a lansat o serie de postări susținând că Kim încearcă să-l închidă într-un spital din motive medicale

Profimedia

În ceea ce privește momentul în care Kardashian - care lucrează cu avocata de vârf în divorț, Laura Wasser - va depune dosarul pentru divorţ, o altă sursă spune că „se va întâmpla în cele din urmă, dar ea încă se îndoiește de decizie”.

De asemenea, felul în care cei doi s-au comportat în ultima vreme a fost mai mult decât bizar. Kanye a zburat spre Tahiti doar o zi pentru a sărbători alături de Kim ziua ei de naştere, în octombrie.

„A venit târziu și a plecat devreme, nu a mai apărut în niciuna dintre fotografiile lor de pe Instagram. Tot ce a făcut a fost să aducă holograma tatălui ei Robert Kardashian, apoi a ieșit de acolo cât de repede a putut”, a adăugat un apropiat al cuplului.

În plus, Kim nu a fost văzută purtând inelul de logodnă de 1,3 milioane de dolari în ultimele săptămâni.

În cele din urmă, Us Weekly a raportat că relația lor a ajuns la punctul de neîntoarcere și că nu au mai fost pe aceeași pagină de ceva timp.

O sursă pentru publicație a spus: „Amândoi trăiesc vieți separate de mai multe luni. Kim și Kanye nu au mai fost pe aceeași pagină de ceva timp”

Săptămânalul a raportat, de asemenea, că lucrurile au ajuns la capăt luna trecută, deoarece cuplul a avut o explozie masivă: „Au avut o luptă mare la începutul lunii decembrie. Kanye a explodat de furie şi Kim a fost foarte supărată. Lucrurile dintre ei nu par să se fi vindecat de atunci."

Divorţul vine după un an deosebit de turbulent pentru cuplu și unul în care, un Kanye West din ce în ce mai eratic și-a lansat oferta, de altfel eșuată, pentru președinția SUA pe fondul a ceea ce se pretindea a fi un alt episod bipolar.

Familia Kardashian West

Profimedia

După o serie de izbucniri îngrijorătoare de la Kanye în timpul verii, atât în ​​public, cât și pe rețelele de socializare, cuplul a fost fotografiat în Wyoming la sfârșitul lunii iulie în timp ce se certau în maşină, iar Kim era vizibil afectată.

La scurt timp după aceea, au plecat într-o călătorie în Republica Dominicană împreună cu copiii lor pentru o excursie „de împăcare”.

Au trecut de atunci luni de zile de când nu au mai fost văzuți împreună şi nu a scăpat neobservat faptul că Kanye, în vârstă de 43 de ani, nu a apărut în niciuna dintre fotografiile de Crăciun ale familiei Kardashian în ultimele săptămâni.

Vedeta hip hop nu a mai fost activă pe Twitter de la alegerile prezidențiale din noiembrie și a fost fotografiată doar de câteva ori de atunci, fără ca Kim să fie alături.

Se crede că hitmaker-ul Power se află în prezent în Wyoming la fermă și lucrează pentru noi piese şi colaborări.

Averea cuplului Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă cuplul decide să meargă înainte cu divorțul, va trebui să decidă cine primește conacul lor de 60 de milioane de dolari Hidden Hills, California, pe care l-au renovat împreună.

Au cumpărat proprietatea pentru 40 de milioane de dolari și apoi au cheltuit aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a o revizui, transformând-o într-o oază minimalistă complet albă, cu ajutorul designerului belgian Axel Vervoordt.

Kim Kardashian va dori ca Kanye să o lase să aibă casa pentru că acolo cresc copiii lor, potrivit unei surse apropiate familiei: „Deține tot terenul și loturile alăturate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovare”

Pe fondul comportamentului bizar al lui Kanye anul trecut, Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată despre tulburarea bipolară a soțului ei și a cerut publicului compasiune și înțelegere pentru acesta.

„Cei care înțeleg bolile mintale sau chiar comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă decât dacă membrul este minor. Este o persoană strălucitoare, dar complicată, care, pe lângă presiunile de a fi artist și bărbat negru, a suferit pierderea dureroasă a mamei sale și trebuie să facă față presiunii și izolării care este sporită de tulburarea sa bipolară. Să trăiești cu tulburare bipolară nu îi diminuează sau invalidează visele și ideile sale creative, oricât de mari sau de imposibil de simțit ar putea fi pentru unii. Aceasta face parte din geniul său și, după cum am asistat cu toții, multe dintre marile sale vise s-au împlinit” a scris ea pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Kim Kardashian şi Kanye West

Pornind din anul 2004, Kim şi Kanye au trecut prin momente tumultoase, pline de umor, dar şi foarte multă dramă, despărţiri, cupluri destrămate şi multe guri rele. Destinul i-a dus însă mai departe, au legat o căsătorie şi au întemeiat o familie cu patru copii frumosi. 

La prima întâlnire a celor doi, Kim era încă căsătorită cu Damon Thomas, cu care s-a căsătorit în 2000. La acea vreme, Kanye ieșea cu modelul Alexis Phifer. El a continuat cu modelul Amber Rose timp de doi ani, despărţindu-se în 2010. În același an, rapperul Fade a participat la cea de-a 30-a aniversare a lui Kim, în timp ce Kim era alături de jucătorul Dallas Cowboy, Miles Austin.

S-au reunit în cele din urmă doi ani mai târziu, în 2012, după căsătoria de scurtă durată a lui Kim cu baschetbalistul Kris Humphries, pe care a încheiat-o după doar 72 de zile. Kim a confirmat povestea ei cu Kanye în iunie 2012 și au anunțat că așteaptă primul lor copil în decembrie. Kanye a pus astfel marea întrebare după ce s-a născut fiica lor North și cuplul s-a căsătorit la Florența, Italia, pe 24 mai 2014.

2004: Prima întâlnire

Kim și Kanye s-au întâlnit pentru prima oară în timpul filmărilor pentru un videoclip. Atunci vedeta lucra ca asistentă pentru Brandy, iar Kany lucra la o melodie featuring cu cântăreaţa.

La acea vreme Kim era încă căsătorită cu Damon Thomas, de care a divorțat în 2004, iar Kanye se întâlnea cu modelul Alexis Phifer.

Vorbind despre prima lor întâlnire la Keeping Up With The Kardashians, Kim a spus: „L-am cunoscut, cred, în 2002 sau 2003. El înregistra o melodie cu Brandy și eram prietena ei. Îmi amintesc clar că am stat cu el și apoi au făcut un videoclip împreună, așa că l-am văzut de câteva ori. Își întreba prietenii: „Cine este Kim Kardajan?” Nu știa cum mă cheamă".

2006: O reîntâlnire aprinde scânteia

Dragostea uriaşă şi sentimentele puternice pe care avea să le simtă Kany faţă de Kim au apărut de-alungul anilor, pe măsură ce vedeta în creștere a început să fie fotografiată lângă Paris Hilton, șefa ei devenită prieten.

Într-un interviu acordat lui Ryan Seacrest în 2013, Kanye a dezvăluit că s-a îndrăgostit cu adevărat de viitoarea sa soție după ce a văzut o anumită fotografie a ei lângă Paris Hilton, în Australia: „Știam doar că vreau să fie fata mea pentru mult timp. Îmi amintesc că am văzut o fotografie cu ea și cu Paris Hilton și îmi amintesc că i-am spus băiatului meu:„ Ai văzut-o pe fata aia Kim Kardijon? ”

În ciuda atracției sale tot mai mari pentru Kim, Kanye a continuat să o ceară de soţie pe iubita sa de multă vreme Phifer, în august 2006.

2008: O despărțire și două noi iubiri

În aprilie, Kanye își anulează logodna de un an și jumătate cu Phifer, după cum a confirmat Phifer într-o declarație în care spunea: „Este întotdeauna trist când lucrurile de acest gen se termină și rămânem prieteni”.

La scurt timp după aceea, Kanye i-a cerut lui Kim să apară în infamul său spectacol de păpuși hip-hop Alligator Boots, unde urm să joace rolul prințesei Leia din Star Wars.

Deși spectacolul a fost respins de Comedy Central, Kardashian a avut încă sentimente plăcute pentru proiect, deoarece a împărtășit în culise imagini din culise, din timpul filmărilor pe reţelele de socializare în 2018: „Ne-am întâlnit înainte de acest proiect (în 2003), dar aș spune că atunci ne-am conectat cu adevărat. Aceste poze sunt atât de amuzante".

La momentul filmării Alligator Boots, Kim avea o relație cu regizorul din New Orleans Saints, Reggie Bush, cu care a început să se întâlnească în 2007.

Între timp, Kanye s-a implicat într-o relaţie amoroasă cu modelul Amber Rose în septembrie a acelui an.

2009: O întâlnire şi o piesă cu mesaj

În februarie, Kim și Kanye se reîntâlnesc la spectacolul Y-3 din New York. Kim a participat la spectacol alături de iubitul Reggie, în timp ce Kanye a venit singur și a luat un loc lângă cuplu și lângă actrița Milla Jovovich.

În aprilie, în timpul în melodia de succes a lui Keri Hilson, Knock You Down, Kanye a cântat nişte versuri care păreau să facă referire la afinitatea lui pentru Kim dar şi la gelozia pe care o simte ştiind că ea are o relaţie cu Reggie: „Ai fost întotdeauna majoreta viselor mele / Se pare că am întâlnit doar șeful echipelor de fotbal / Și eu am fost clovnul de clasă care te-a făcut mereu să râzi / Nu am fost niciodată meniți să fim împreună, iubito, dar s-a întâmplat”.

2010: Sfârșitul a două povești de dragoste

În martie, după trei ani de întâlniri, Kim și Reggie s-au despărțit definitiv. Sursele din acea vreme acuzau presiunile faimei. S-au despărțit pentru scurt timp în august 2009 înainte de a se împăca, însă el nu a putut să se împace cu ideea că Kim avea să devină o vedetă cunoscută.

„Se iubesc cu adevărat și nu există sânge rău ... Sunt chiar deschiși la ideea unei împăcări cândva, dar trebuie să fie separaţi acum” a spus atunci un apropiat.

Kanye și Amber se despart și ei în luna iulie a acelui an. După dezbinarea lor, Amber a dat vina pe Kim pentru despărţire, spunând: „Kim este unul dintre principalele motive pentru care eu și Kanye nu suntem împreună. Este o spărgătoare de case! "

În anii de după despărțirea de Amber, Kanye a criticat deschis modelul, spunând într-un interviu din 2015 că a trebuit să facă „30 de dușuri” după ce s-a întâlnit cu ea și ar fi considerat-o „prostituată”.

2012: Vestea primului bebeluş în familia Kardashian West

În cele din urmă au devenit un cuplu la opt ani după prima întâlnire. În martie, cei doi au recunoscut că petrec destul de mult timp împreună, iar în aprilie, după luni de zvonuri privind apropierea dintre cei doi, Kim şi Kanye şi-au oficializat relaţia apărând ţinându-se de mână în New York. În mai, au făcut un pas mai departe și au apărut împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes în timpul premierei pentru filmul Cruel Summer.

Familia Kardashian

Profimedia

În decembrie, rapperul dezvăluia cu bucurie că aștepta primul său copil cu Kim în timpul unui concert de Revelion din Atlantic City. Kim a confirmat de asemenea sarcina, scriind pe o reţea de socializare: „Este adevărat !! Kanye și cu mine așteptăm un copil.”

2013: Primul copil şi organizarea nunţii

Pe 15 iunie, Kim și-a întâmpinat fiica pe numele său North West. Săptămâni mai târziu, vedeta a făcut publică o poză cu ea și cu fetița lui Kanye.

În octombrie, Kanye a făcut pasul cel mare când i-a cerut lui Kim mâna cu un inel strălucitor de diamante Lorraine Schwartz de 15 carate.

Propunerea a fost o surpriză totală, Kanye închiriase stadionul de baseball AT&T Parl din San Francisco pentru ocazie şi scrisese pe tabloul de bord uriaş, al stadionului „TE ROG!! CĂSĂTOREŞTE-TE CU MINE!!”

În ciuda cererii în căsătorie extrem de mare, Kanye a recunoscut că era foarte emoţionat, ba chiar discutase cu un verişor înainte şi se temea de răspuns: „Nu sunt deloc arogant în ceea ce privește dragostea și sentimentele. . . Știam că vreau să fie fata mea mult timp”

2014: Nunta dintre Kanye West şi Kim Kardashian

În luna mai a anului următor, cuplul s-a căsătorit la cetatea Renașterii din Florența, Italia. Petrecerea fastuoasă a avut 200 de persoane prezente și Kim a purtat o uimitoare rochie de mireasă Maison Margiela.

Au fost căsătoriți sub îndrumarea lui Rich Wilkerson Jr., un pastor din North Miami. Vorbind despre momentele de după ceremonie către, mama lui Kim a spus că simte „o explozie de fericire pentru Kim, Kanye și bebelușul North. O nuntă atât de magică, romantică!”. „Mă simt binecuvântată că îl am pe noul meu fiu și familia lui ca parte a familiei noastre” a adăugat aceasta.

„Vreau doar să opresc muzica o secundă, pentru că bebelușul meu se întoarce cu o rochie nouă pe ea. Iată-o - Kim Kardashian West", a spus el, prezentând-o la acel moment pe mireasa sa. Surse apropiate au menţionat că a fost extrem de emoţionat şi că a ţinut un discurs în faţa invitaţilor de mai bine de 8 minute în care a vorbit despre momentele furmoase dintre ei.

După ceremonie, oaspeții au stat la o masă de banchet de marmură lungă de 70 de metri, potrivit unei tradiţii din familie, iar masa a fost un cadou al marelui meșter Gualtiero Vannelli care a folosit marmură din cariera toscană din Carrara, potrivit Us Weekly.

În timpul ceremoniei, tenorul italian Andrea Bocelli le-a cântat câteva dintre melodiile sale, inclusiv Con te Partiro. Printre vedetele de la nuntă s-au numărat Steve McQueen, Lala Anthony, Jaden Smith și Joe Francis.

2015: Al doilea copil

În luna mai, ca urmare a primei sale aniversări de nuntă cu Kanye, Kim a confirmat că așteaptă al doilea copil cu câștigătorul Grammy. „Nord West m-a învățat răbdarea. Nu este nimic pe lume din ce nu aș face pentru ea. Și nimic din ceea ce nu aș face pentru soțul meu. Ea ne-a împuternicit să vrem să fim cei mai buni părinți și cei mai buni soți”, a spus vedeta.

În decembrie, Kim și Kanye și-au întâmpinat al doilea copil, fiul Saint West, pe 5 decembrie 2015. Dornică să-și împărtășească nou-născutul cu fanii de pe Instagram, Kim a împărtășit o fotografie a lui Saint pe platforma de socializare.

2016: Trauma lui Kim Kardashian după ce a fost jefuită

În 2016, Kim a rămas traumatizată când hoţii au pătruns în apartamentul ei din Paris în timpul Săptămânii Modei, au legat-o și au furat bijuterii de 10 milioane de dolari, în octombrie 2016.

Vedeta a fost jefuită de cinci bărbați înarmați care purtau măști de schi și haine cu marcaje polițienești. În jurul orei 3 dimineața, tâlharii au intrat în clădire după ce paznicul i-a lăsat să intre.

În 2016, Kim a rămas traumatizată când hoţii au pătruns în apartamentul ei din Paris în timpul Săptămânii Modei, au legat-o și au furat bijuterii de 10 milioane de dolari,

Profimedia

Kim ar fi implorat pentru viața ei și le-a spus oamenilor înarmați că are copii acasă, în momentul în care doi dintre ei au intrat în cameră și i-au ținut arma la cap.

Mai târziu în acel an, cuplul s-a confruntat cu acuzații din partea fanilor, din cauza comportamentului bizar online al lui Kanye.

2017: Bebelușul numărul trei

Cuplul a angajat o mamă surogat pentru a-și aduce pe lume al treilea copil. S-a raportat pentru prima dată în iulie că Kim a ales să urmeze calea aceasta din cauza complicațiilor de sănătate din timpul primelor sale două sarcini.

Celebrul cuplu a plătit 45.000 de dolari pentru o mamă surogat care să poarte în pântece cel de-al treilea copil, înainte de a dezvălui că mama în cauză este absolventă a unui colegiu afro-american şi are două zeci de ani.

„Întreaga familie este fericită. Kim căutase o mamă surogat de câteva luni până de curând, când a găsit candidatul perfect ”, a declarat o sursă pentru People.

Înainte de a-și angaja mama surogat, Kim a vorbit cu sora ei Kourtney despre avantajele surogatului, spunând: „Dacă folosești o mamă surogat, nimeni nu trebuie să știe tot timpul. Ai putea avea un copil timp de un an și nimeni nu ar ști.” Astfel, în ianuarie 2018, fetiţa lor, Chicago a venit pe lume.

În mai 2019, a venit pe lume şi al patrulea copil, un băieţel pe lume Psalm West, tot cu ajutorul unei mame surogat, iar ulterior şi-au reînnoit jurămintele de nuntă.

2020: Necazurile lui Kanye West

Pe 4 iulie, Kanye a anunțat că intră în cursa prezidențială din 2020 și Kim - precum și Elon Musk - l-au susținut.

Mai târziu în acea lună, pe 19 iulie, a ținut un miting de campanie în Carolina de Sud, purtând o jachetă antiglonț marcată cu „securitate” și cu „2020”, ras în cap. Într-un discurs dezlănțuit, el a dezvăluit că el și Kim avuseseră în vedere avortarea micuţei North West.

Kanye a anunțat că intră în cursa prezidențială din 2020

Profimedia

Pe 22 iulie, el a lansat o serie de postări susținând că Kim încearcă să-l închidă într-un spital din motive medicale, că „încercase să divorțeze” de când Kim Kardashian l-ar fi întâlnit pe rapperul Meek Mill la hotelul Waldorf.

Ulterior, Kim a lansat o declarație în care spunea că Kanye suferea un episod bipolar în acel moment. Mai târziu s-a dezvăluit că se afla la ferma sa din Wyoming și Kim a fost văzută de papparazzi în lacrimi când îl vizita.

În octombrie, Kim a organizat o petrecere generoasă pe o insulă privată unde Kanye i-a dăruit o hologramă a răposatului său tată Rob, însă şi-a făcut apariţia doar câteva ore apoi a plecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian şi Kanye West divorţează după 6 ani de căsnicie şi 4 copii. Care este averea celor doi