Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Neversea 2024. Salvatore Ganacci a păstrat tradiţia i-a distrat pe tineri cu o manea de la Adrian Minune. DJ Alok i-a călcat pe urme

Neversea 2024. A fost din nou distracţie la malul mării. În aceeaşi formulă ca şi în nopţile precedente, zeci de mii de tineri au petrecut la Neversea până în zorii zilei. Chiar şi după două nopţi de pomină, energia lor a fost la maximum. Apariţia artiştilor preferaţi a adus o explozie de bucurie şi până la răsărit nu s-au mai oprit din dansat şi cântat. 

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 08:34

Odată cu lăsarea întunericului, atmosfera pe plajă a fost electrizantă. DJ-ul Tini Tempah a fost cel care a dat startul distracţiei, oferind un spectacol de neuitat. 

Salvatore Ganacci a păstrat tradiţia

Fenomenul muzical care a făcut înconjurul lumii n-a putut să lipsească. „Made in Romania“ a răsunat de pe plaja din Constanţa după ce pe scenă a urcat DJ-ul ALOK. Cel mai aşteptat DJ, Salvatore Ganacci, şi-a făcut apariţia cu o energie explozivă, după ce a fost strigat de tineri minute în şir. 

Vezi și

Ca şi în anii precedenţi, artistul i-a distrat pe tineri cu o manea. Noaptea s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Entertainment » Neversea 2024. Salvatore Ganacci a păstrat tradiţia i-a distrat pe tineri cu o manea de la Adrian Minune. DJ Alok i-a călcat pe urme