Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023 a ajuns la final. Salvatore Ganacci a pus manele la festival, două piese ale lui Adi Minune și Florin Salam

Festivalul Neversea s-a încheiat aseară. Şi s-a încheiat frumos. Au fost zeci de mii de petrecăreţi pe ring.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 13:05

Vezi și

"Este cea mai frumoasă ediţie de până acum. Nu degeaba a fost o ediţie aniversară. Ne-am bucurat de foarte mulţi oameni, cu o medie de peste 70.000 de participanţi în fiecare zi, din cele patru zile", a declarat Edy Chereji, organizator festival. Cel mai aşteptat artist al serii, J. Balvin a urcat pentru prima dată pe scena principală Neversea. "Mulți  artişti care au venit aici, la Constanţa, premieră în România pe care le-am bifat în acest an. Aşa că a fost cu adevărat fabulos. 150 de artişti care au urcat pe scenă", a declarat Edy Chereji, organizator festival.

"Cred că undeva la 10% sunt străini care au venit special în Constanţa, pentru a vedea festivalul Neversea şi pentru a descoperi România. Cei care sunt cei mai aproape de România sunt cei mai mulţi. Cum ar fi Bulgaria, cum ar fi Grecia, Turcia, dar şi cei mai de la vest, din Olanda, din UK şi am văzut în acest an, steaguri inclusiv din Brazilia", a declarat Edy Chereji, organizator festival.

De la eveniment nu au lipsit nici în incidentele. Vineri, cel mai aşteptat artist de la mainstage, rapper-ul Lil Pump a accidentat două persoane, după ce s-a aruncat de pe scenă în mulţime. Un moment vizibil foarte apreciat de public, a fost cel în care Salvatore Ganacci, DJ-ului bosniaco-suedez a inclus şi două manele în festival. Mai exact două piese ale lui Adi Minune și Florin Salam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Neversea 2023 a ajuns la final. Salvatore Ganacci a pus manele la festival, două piese ale lui Adi Minune și Florin Salam