Antena Meniu Search
x

Video Nominalizaţii la cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy, dezvăluiţi. Lista artiştilor

Au fost anunţaţi norocoşii nominalizaţi pentru cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy. Justin Bieber este un nume des întâlnit pe listă, la fel ca Billie Eilish sau Olivia Rodrigo. Printre preferaţi se numără şi un personaj supriză din lumea... jazzului. În ianuarie, gala premiilor îşi va anunţa câştigătorii.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 16:58

Vezi și

Justin Bieber continuă să domine topurile muzicale. Cântăreţul american e nominalizat la 8 categorii, printre care şi cele pentru albumul sau cântecul anului. 

Billie Eilish a reuşit să obţină 7 nominalizări. Extravaganta cântăreaţă are şanse mari să câştige unul dintre cele mai râvnite premii: cea mai bună înregistrare a anului.

Olivia Rodrigo este favorita de anul acesta pentru cea mai bună artistă nou lansată. Cântăreaţa are in total 7 nominalizari şi are şanse mari să convingă publicul.

Nominalizaţii la premiile Grammy, dezvăluiţi

Pe acelaşi subiect

Însă, de departe, Jon Batiste ar putea fi cea mai mare surpriză a premiilor Grammy. Cântăreţul de muzică jazz a făcut cea mai bună impresie şi conduce cu 11 nominalizări.

Au fost şi premiere la nominalizările de anul acesta. The Weeknd nu a fost nominalizat la nicio categorie, după ce a declarat că va boicota premiile de anul acesta. Nici Adele nu va intra în cursa spre marele premiu, pentru că noul ei album a fost lansat prea târziu. Iar rapperul Jay-Z a doborât un record general, după cele 3 nominalizări de la această gală. În prezent are cele mai multe nominalizări din toate timpurile, adică 83.

Cea de-a 64-a editie a premiilor Grammy va avea loc pe 31 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Nominalizaţii la cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy, dezvăluiţi. Lista artiştilor