Antena Meniu Search
x

Video Posh Spice, petrecere de pomină la 50 de ani! La final, David Beckham a cărat-o pe Victoria în spate, până la maşina de lux

Petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham a fost un eveniment demn de fosta Posh Spice. Peste 100 de invitaţi s-au putut bucura de momente extravagante alături de creatoarea de modă şi de celebrul ei soţ. Adevăratul cadou al serii a fost însă reuniunea trupei Spice Girls. La finalul petrecerii, David Beckham şi-a cărat soţia în spate până la maşină. 

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 21:42

Vezi și

Exact ca acum 30 de ani. Divele de la Spice Girls au cucerit din nou planeta, cu un filmuleţ de la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. Momentul a fost imortalizat de David Beckham şi, în scurt timp, a devenit viral, cu peste 1 milion de aprecieri pe Instagram. Reacţiile au fost pe măsură.

Întreaga familie Beckham s-a îmbrăcat pentru petrecere mai ceva ca pentru covorul roşu. David a optat pentru un costum clasic - sacou, cămaşă albă şi papion negru - iar Victoria a ales o rochie verde, semitransaprentă.

David Beckham a cărat-o pe Victoria în spate până la maşina de lux

Seara s-a terminat cu un moment emoţionant. David Beckham a cărat-o pe Victoria în spate până la maşina de lux care urma să-i ducă acasă. Creatoarea de modă încă se reface după ce şi-a rupt piciorul în urmă cu 2 luni, de ziua îndrăgostiţilor.

Pe acelaşi subiect

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naștere, Victoria a postat pe Instagram că se simte "atât de incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar" și a adăugat că este recunoscătoare pentru "dragostea necondiționată și sprijinul" lui David.

În timp ce grupul de fete a plecat în turneu și în 2019, Victoria a refuzat să li se alăture, deoarece s-a concentrat pe brandul ei de modă. De asemenea, ea i-a spus prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres în același an că "pur și simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut", dar a spus: "Voi fi întotdeauna Posh Spice, întotdeauna".

Cântărețul Marc Anthony, care este nașul fiului Victoriei și al lui David, Cruz, și actrița Eva Longoria - nașa fiicei lor Harper - au participat, de asemenea, la petrecere.Alte celebrități aflate la ziua de naștere a Victoriei au fost Tom Cruise și Salma Hayek, precum și Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham și Gordon Ramsay, conform Sky News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Posh Spice, petrecere de pomină la 50 de ani! La final, David Beckham a cărat-o pe Victoria în spate, până la maşina de lux