Antena Meniu Search
x

Video Premiile BAFTA 2023. O româncă a făcut senzaţie pe covorul roşu. Prințul William și Kate Middleton au atras toate privirile cu un gest intim

"Nimic nou pe frontul de Vest" a fost marele câştigător la Premiilor Bafta 2023. A primit şapte trofee, printre care şi premiul pentru cel mai bun film. Gala a avut loc la Royal Festivall Hall în Londra, iar pe covorul roşu a făcut senzaţie şi o româncă. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 22:02

Profimedia Images Vezi și

Filmul "Nimic nou pe frontul de Vest" a fost premiat în şapte categorii, printre care "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor". A devenit astfel cea mai premiată producţie străină. A fost realizat după romanul din 1928 al lui Erich Maria Remarque şi prezintă povestea unui tânăr care merge la război pe frontul de vest în Primului Război Mondial. 

Peliculele "Spiritele din Inisherin" și "Elvis" au obținut câte patru premii fiecare. Austin Butler a cucerit publicul în rolul lui Elvis Presley şi a plecat acasă cu premiul Bafta pentru cel mai bun actor. Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal i-a revenit lui Cate Blanchett, protagonista peliculei ''Tar", un lungmetraj care prezintă povestea unei dirijoare renumite, acuzată de abuz sexual. 

Premiile BAFTA 2023. Tribut adus reginei Elisabeta a II-a

Gala premiilor Bafta a fost încoronată de un tribut adus reginei Elisabeta a II-a. La momentul emoţionant au asistat şi prinţii de Wales, William şi Kate. Prinţul este preşedintele academiei britanice de film încă din 2010 şi a participat alături de soţia sa la ceremonie pentru prima dată din 2019. 

Pe acelaşi subiect

Dame Helen Mirren, actriţă: Relația dintre Bafta și Maiestatea Sa a fost una de lungă durată, iar Bafta nu ar fi fost ceea ce este astăzi fără sprijinul ei loial.

Deliciul serii au fost cei doi prinţi, surprinşi în timpul unui moment... "tandru", ieşit din uzanţe. 

La eveniment a participat şi românca Andreea Cristea,  influencer şi model de succes. Tânara a intrat în topul celor mai bine îmbrăcate invitate de la Premiile Bafta. 

Andreea Cristea, influencer: A fost o seară spectaculoasă. M-am simţit extraordinar. Extraordinar de multe articole numai cu mine şi cu A-listers, actori şi persoane extraordinar de cunoscute... şi eu. Aşa că am fost foarte mândră de mine. Am plâns la discursul lui Helen Mirren. Am fost foarte fericită pentru Austin Butler.

Gala BAFTA, asemenea Globurilor de Aur, este o avanpremieră a premiilor Oscar, care vor fi decernate pe 12 martie, la Los Angeles. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Premiile BAFTA 2023. O româncă a făcut senzaţie pe covorul roşu. Prințul William și Kate Middleton au atras toate privirile cu un gest intim