Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Raye, spectacol de neuitat în premieră în România pe scena Saga 2024. Artista a fost acompaniată de o orchestră clasică

SAGA 2024. Raye, revelația anului în muzica britanică, și-a făcut apariția noaptea trecută pe scena festivalului Saga din Capitală. Aflată pentru prima dată în Romania, artista a reușit să transmită emoție prin fiecare piesă. Mezzo-soprana a fost acompaniată de o orchestră clasică, și le-a oferit fanilor un spectacol de neuitat. Şi în a doua noapte de festival ţinutele tinerilor au fost la înălţime. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 07.07.2024 , 08:49

Cântăreaţă şi compozitoare, Raye a reuşit să impresioneze încă din primele minute în care şi-a făcut apariţia pe scenă. "Vreau să vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să veniți să ne vedeți. Sunt absolut uimită. Este prima mea călătorie în România!", a transmis artista.

Cântăreaţa britanică, în vârstă de 26 de ani, a colaborat mult timp cu artişti precum David Guetta sau Beyoncé. I-a fost interzis de către casa de discuri de la acea vreme să-şi lanseze propriul album şi a fost ţinută în umbră. Însă curajul de a-şi spune povestea a adus-o pe culmile succesului. Raye a câştigat, la gala BRIT de la Londra de anul acesta, şase trofee, inclusiv la categoriile artistul şi albumul anului, atingând un record.

Tinerii au ieşit în evidenţă prin costumaţiile lor

Vezi și

Ca la orice festival însă, ţinuta e cea care contează, aşa că tinerii au făcut eforturi mari pentru a ieşi în evidenţă. Iar pentru ca o fotografie spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Anul acesta vine cu surprize inedite. Participanţii vor putea imortaliza amintiri de neuitat cu ajutorul unui braţ robotic.

După distracţie, mâncarea a fost cea mai căutată la festival, iar cei care au vrut şi câteva minute de pauză, s-au putut relaxa în hamace, sau au încercat tatuajele temporare. Cel mai aşteptat artist al festivalului, Nicki Minaj, va urca diseară pe scena principală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Raye, spectacol de neuitat în premieră în România pe scena Saga 2024. Artista a fost acompaniată de o orchestră clasică