Antena Meniu Search
x

Video Nicki Minaj vine pentru prima oară în România, la SAGA 2024: "Regina a sosit!"

Cântăreața Nicki Minaj va concerta în premieră în România la vară, în cadrul SAGA Festival 2024. Organizatorii au făcut anunțul special astăzi, pe rețelele de socializare. Festivalul va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 5-7 iulie. 

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 13:19

Nicki Minaj vine pentru prima oară în România, la SAGA 2024: "Regina a sosit!"
Nicki Minaj vine pentru prima oară în România, la SAGA 2024: "Regina a sosit!" - Profimedia/captură Facebook

"Regina a sosit! Nicki Minaj, superstarul internațional, aterizează pentru prima dată în România. În luna iulie, la Romaero, București, aduce căldura din legendarul său PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR! Bilete roz la un preț special în cantitate limitată!", au anunțat organizatorii pe social media.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Festivalul SAGA 2024 va avea loc în perioada 5-7 iulie la Romaero Băneasa. Printre artiștii care fac parte din line-up-ul de anul acesta se numără RAYE, James Hype, Armin Van Buuren, Loreen, Nico Moreno, Artbat și Denis Lloyd.

Nicki Minaj, noua regină a muzicii hip-hop

Nicki Minaj, născută la 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”, potrivit news.ro.

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent - „Queen” - fiind lansat în 2018. Cu zece nominalizări la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Nicki Minaj vine pentru prima oară în România, la SAGA 2024: "Regina a sosit!"