Antena Meniu Search
x

Shakira şi Gerard Pique şi-au spus adio. Despărţirea, prevestită de imagini cu o presupusă amantă

Shakira şi Gerard Pique au confirmat, oficial, că s-au despărţit după o relaţie de 11 ani. Au doi copii împreună, iar până de curând părea că sunt un cuplu perfect. Însă de câteva zile, presa spaniolă a anunţat că o altă femeie şi-ar fi făcut apariţia în viaţa fotbalistului. Acesta s-a mutat deja din locuinţa pe care o împărţea cu artista columbiană.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 15:25

Shakira şi Gerard Pique
Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit după 11 ani de relaţie - Shutterstock

Cântăreaţa columbiană Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, cu 10 ani mai tânăr, au anunţat, sâmbătă, că s-au despărţit. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, ciatt de news.ro, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere!”

Shakira, înşelată de Pique. S-au despărţit după 11 ani de relaţie

Shakira şi Pique s-au cunoscut în 2010, când fotbalistul a apărut în clipul Shakirei pentru piesa "Waka Waka", imnul Cupei Mondiale din Africa de Sud. Relaţia lor de iubire a început în 2011 şi, deşi au doi copii împreună - Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015) -, au preferat să nu se căsătorească. Shakira a explicat în trecut că mariajul ar pune presiune prea mare pe amândoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Shakira şi Gerard Pique şi-au spus adio. Despărţirea, prevestită de imagini cu o presupusă amantă