Antena Meniu Search
x

Video Shakira, înşelată de Pique cu o altă femeie. Zvonuri de despărţire după 11 ani de relaţie şi doi copii

Poveste de dragoste dintre Shakira şi Pique ar fi ajuns la final, se zvoneşte în presa din Spania. Se pare că cei doi sunt pe punctul de a pune capăt unei relaţii de 11 ani, după ce fotbalistul spaniol ar fi călcat strâmb. Asta ar însemna sfârşitul pentru unul dintre cele mai longevive şi îndrăgite cupluri din showbiz.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 18:03

Vezi și

Presa din Spania scrie că artista de 45 de ani l-ar fi surprins pe sportiv în compania altei femei şi de atunci Pique şi Shakira locuiesc separat. Fotbalistul cu 10 ani mai tânăr s-ar fi mutat acum în apartamentul său din Barcelona, în timp ce cântăreaţa continuă să stea alături de cei doi copii ai cuplului, Sasha şi Milan. Zvonurile nu au fost confirmate încă de cei doi. 

Shakira, înşelată de Pique. S-ar fi despărţit după 11 ani de relaţie

Shakira şi Pique s-au cunoscut în 2010, când fotbalistul a apărut în clipul Shakirei pentru piesa "Waka Waka", imnul Cupei Mondiale din Africa de Sud. Relaţia lor de iubire a început în 2011 şi, deşi au doi copii împreună, au preferat să nu se căsătorească. Shakira a explicat în trecut că mariajul ar pune presiune prea mare pe amândoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Shakira, înşelată de Pique cu o altă femeie. Zvonuri de despărţire după 11 ani de relaţie şi doi copii