Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Sunt fan Maiden din 1992, i-am văzut de 8 ori". Peste 30.000 de oameni au fost la concertul Iron Maiden de la Romexpo

Legendara trupă britanică Iron Maiden a concertat joi seară la Romexpo, în aer liber. Concertul a fost unul cu adevărat incendiar, iar zeci de mii de fani au fost în extaz atunci când și-au văzut idolii pe scenă. Printre spectatori s-au numărat şi politicieni precum Florin Cîţu, Dan Barna sau Dan Vâlceanu. 

de Redactia Observator

la 27.05.2022 , 08:21

Peste 30.000 de oameni au venit, joi seară, la Romexpo pentru a lua parte la concertul celebrei trupe britanice Iron Maiden. După concerte susţinute în faţa a milioane de oameni din întreaga lume, 17 albume de studio şi zeci de Discuri de Platină şi de Aur, trupa Iron Maiden şi-a câştigat un loc de neclintit în istoria muzicii.

Sunt fan Maiden din 1992, mi-a plăcut absolut totul, i-am văzut de 8 ori, îi iubesc, şi oamenii chiar depun efort să vină să ne facă fericiţi, a spus un fan. 

Suntem fani vechi, da. De toate vârstele, de mai multe generaţii. Venim de la Sibiu special pentru concert, da, a mai afirmat un altul.  

Vezi și

Printre spectatori s-au numărat şi politicieni

Pe acelaşi subiect

Atmosfera a atras şi politicieni. Dan Vîlceanu şi Florin Cîţu au postat pe reţelele de socializare fotografii de la concert, iar pe Dan Barna, reporterii Observator l-au întâlnit chiar la finalul spectacolului, însoţit de copilul său. 

Dan Barna vicepreşedinte USR: Atmosfera a fost frumoasă, după atâţia ani de pandemie şi de lipsă de concerte, civilizat, oamenii s-au bucurat. E un anumit tip de public la un astfel de concert şi mă bucur că am putut să vin aici.

De la Bucureşti, britanicii au plecat spre Lituania, unde pe 31 mai vor susţine un alt concert. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » "Sunt fan Maiden din 1992, i-am văzut de 8 ori". Peste 30.000 de oameni au fost la concertul Iron Maiden de la Romexpo