Antena Meniu Search
x

Prințul Charles a revenit în România. Alteța Sa Regală se va întâlni cu refugiații ucraineni la Romexpo

Prinţul Charles a revenit în România. Moştenitorul coroanei britanice a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis. 

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 15:27

Vezi și

Prințul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni la ora 14:50, iar apoi Alteța Sa Regală se va întâlni cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, la Palatul Elisabeta.

Tot miercuri, Prinţul de Wales va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, pentru a vedea răspunsul excelent al autorităţilor române la criza umanitară ucraineană a ultimelor luni. Alteţa Sa Regală va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Prințul Charles a revenit în România. Alteța Sa Regală se va întâlni cu refugiații ucraineni la Romexpo