Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Timothée Chalamet şi-a făcut apariţia la un concurs de sosii din New York. Cum arată cel care a câştigat

Timothée Chalamet a făcut senzaţie la un concurs de sosii din New York... acolo zeci de fani s-au întâlnit şi au vrut să demonstreze că sunt copia lui fidelă. Şi pe lângă premiu, au primit şi o întâlnire, faţă în faţă, cu celebrul actor din Dune. Întreaga competiţie a fost organizată de un YouTuber cu sute de mii de abonaţi pe TikTok si Instagram. 

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 14:19

Păzit discret de bodyguarzi, celebrul actor s-a strecurat printre zecile de ... Timothée Chalamet veniţi la concursul de sosii de la New York. 

Evident, tinerii - care participau la evenimentul organizat de YouTuberul Anthony Po -  nici măcar nu visau că premiul pentru cel mai bun dintre ei va fi dublat de o întâlnire cu idolul lor în carne şi oase. 

"Mai multe persoane mi-au spus că semăn cu Bob Dylan, iar Timothée Chalamet îl joacă pe Bob Dylan în următorul film „A Complete Unknown“. Dacă Timothée Chalamet seamănă cu Bob Dylan, iar eu semăn cu Bob Dylan înseamnă că, implicit, semăn cu Timothée Chalamet", a spus tânărul.

Vezi și

Actorul Timothee Chalamet s-a prezentat la concursul de sosii

Pe acelaşi subiect

Deşi premiul nu era unul important, influencerul a promis doar 50 de dolari câştigătorului, vizibilitatea pe care contul lui de Tiktok de peste 800 de mii de urmăritori o oferea a făcut tot banii. 

Cel care a fost încoronat drept „al doilea Timothée Chalamet“ a fost Miles Mitchell, un tânăr de 21 de ani, din Staten Island, care s-a costumat în Willy Wonka. Deşi s-a bucurat de prezenţa originalului şi sosiilor, concursul s-a încheiat rapid pentru că organizatorii nu aveau autorizaţie. 

Mai mulţi tineri au primit amenzi de 500 de euro, un singur participant a fost reţinut de poliţie. Iar celelalte sosii ale lui Timothée Chalamet au fost nevoite să-şi caute un alt loc în care să se distreze. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Entertainment » Timothée Chalamet şi-a făcut apariţia la un concurs de sosii din New York. Cum arată cel care a câştigat