Antena Meniu Search
x

Tom Hanks, filmat când îi tremurau necontrolat mâinile, la premiera noului său film. Fanii se întrec în speculații

Fanii lui Tom Hanks sunt îngrijoraţi în urma zvonurilor legate de starea precară de sănătate a actorului. Totul a pornit de la un videoclip care îl arată pe acesta tremurând pe scenă, la premiera australiană a noului său film ''Elvis''.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 15:21

Tom Hanks, filmat când îi tremurau necontrolat mâinile
Tom Hanks, filmat când îi tremurau necontrolat mâinile - Captură via YouTube

În filmarea recent lansată, înregistrată pe 4 iunie, mâinile lui Hanks pot fi văzute tremurând în timp ce părea să se străduiască să țină un microfon. În tot acest timp, mulțimea râde și aplaudă pentru cuvintele sale pline de spirit. Legenda filmului în vârstă de 65 de ani, care a făcut public diagnosticul său de diabet de tip 2 în 2013, a mișcat microfonul înainte și înapoi între mâinile lui tremurânde. La un moment dat chiar încearcă să ţină microfonul cu două mâini. 

Videoclipul cu Tom Hanks a împărţit internauţii în două tabere

Reprezentanții taberei lui Hanks încă nu au răspuns la cererea de a comenta venită din partea The Post. Cu toate acestea, fanii s-au adunat pe rețelele de socializare spunând că speculațiile internaționale despre sănătatea lui sunt inexacte și inadecvate: ''E încă unul dintre cei mai buni actori care au rămas… sănătatea lui este treaba lui'', a declarat cineva.

Un alt fan a sărit în apărarea lui Hanks declarând: ''Doamne ferește, ar putea fi doar adrenalină și emoţii!''. Între timp, mai mulți adepţi ai teoriei conspiraţiei au intervenit cu afirmații false cum că tremurul lui Hanks ar putea fi cauzat de vaccinul COVID-19. Actorul a fost una dintre primele personalități publice care au fost testate pozitiv pentru coronavirus în martie 2020, în timp ce filma în Australia.

Pe acelaşi subiect

Alt internaut a declarat că mâinile instabile ale starului ar putea fi din cauza diabetului său și nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare: ''Este diabetic. Acest lucru i se întâmplă mamei mele când îi scade zahărul din sânge''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tom Hanks are o istorie de a câștiga și a pierde în greutate pentru rolurile de la Hollywood. Greutatea actorului ar fi putut juca un rol în dezvoltarea bolii, a spus Dr. Holly Phillips de la CBS News la acea vreme, conform New York Post

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Tom Hanks, filmat când îi tremurau necontrolat mâinile, la premiera noului său film. Fanii se întrec în speculații