Antena Meniu Search
x

Video "Elvis", filmul despre viața Regelui, gata să ajungă pe marile ecrane din toată lumea

Viaţa şi muzica lui Elvis Presley revin pe marele ecran. Aseară la Londra a avut loc o proiecţie specială a peliculei Elvis, un omagiu adus regelui rock and roll. Pe covorul roşu au păşit Tom Hanks şi Austin Butler, cel care îl interpretază pe Elvis.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 21:21

Vezi și

După ce a fost aplaudat minute în şir la festivalul de la Cannes, filmul Elvis a cucerit şi Londra. E povestea băiatului din Mississippi, care, aproape peste noapte, s-a transformat în primul megastar al lumii.

"Vreau să te promovez, domnule Presley.  

Eşti pregătit să prinzi aripi? 

Sunt pregătit. Sunt pregătit să prind aripi. 

Pe acelaşi subiect

Mâine, toată America va vorbi de Elvis Presley".

Pelicula, o provocare pentru actori

Elvis este interpretat de Austin Butler, mai puţin cunoscut înainte de acest rol. "A fost ca şi cum ar fi trebuit să urc pe Everest. Trebuie să o faci pas cu pas. Am citit toate cărţile despre viaţa lui, am urmărit toate imaginile cu el, am ascultat toate interviurile pe care le-a dat".

O misiune grea a avut-o şi Olivia DeJonge. O interpretează pe Priscila Presley, marea iubire a starului. "Pentru mine a însemnat foarte mult să interpretez o fată aflată în dificila situaţie de a iubi un om dificil".

Filmul are ca punct central relaţia tumultoasă între Elvis şi managerul său, Colonelul Tom Parker, interpretat de Tom Hanks. Legendarul actor este convins acum că odată cu acest film, generaţiile mai tinere nu numai că îl vor cunoaşte pe Elvis, ci se vor şi îndrăgosti de el şi de muzica lui. Cât despre personajul pe care îl interpretează în film....

Tom Hanks: "Colonelul Tom Parker a fost un geniu diabolic. Poate era un escroc, poate a fost un înger din Rai, dar aşa cum a spus despre Elvis Presley: anul trecut, băiatul meu, Elvis, avea un talent de milioane, anul acesta, băiatul meu, Elvis are un milion de dolari".  

Filmul va ajunge în cinematografele din toată lumea din 24 iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » "Elvis", filmul despre viața Regelui, gata să ajungă pe marile ecrane din toată lumea