Antena Meniu Search
x

Video "A avut viteză, mi-a apărut în faţă". Trei tineri au murit pe loc, după ce mașina lor s-a izbit violent de un autocar, în Bistrița

Val de accidente pe şoselele din ţară în primul weekend al anului. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, aseară, pe un drum naţional din Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un autocar cu 37 de pasageri. În judeţul Mureş, o familie a ajuns la spital după ce autoturismul, condus de tată, a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 08:11

Vezi și

Accident cumplit, aseară, la intrarea în localitatea Telciu, din Bistriţa Năsăud. Un şofer de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un autocar cu 37 de pasageri la bord. În urma impactului devastator, autoturismul, în care erau şi trei pasageri, a fost proiectat într-o râpă. Autorităţile au activat imediat Planul Roşu de Intervenţie. 

Martor: Autoturismul lor s-a izbit de un autocar plin de călători. Coliziunea a fost teribilă. Practic, maşina este un morman de fiare vechi.

Marius Rus, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud: În urma impactului, autoturismul a ajuns în albia râului de pe marginea drumului. 

Acident cumplit în Bistriţa. Șoferul și alte două persoane au murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Tânărul şofer şi alte două persoane din maşina sa au murit pe loc. Cel de-al patrulea pasager a ajuns la spital în stare gravă. 

Martor: O primă victimă a fost scoasă. Este în viaţă, este conştientă, vorbeşte. 

Marius Rus, ISU Bistriţa-Năsăud: Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate. Din păcate trei prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. 

În autocar se aflau 37 de persoane care nu au nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul spune că maşina circula cu viteză prea mare şi n-a putut evita impactul. 

Șofer autocar: A venit din lateral. Dar a avut viteză, mi-a apărut în faţă.

Deci n-ai mai avut ce evita...

N-am avut. Am tras un pic de volan, că se vede. 

Doru Nemeș, Poliția Rutieră Bistrița-Năsăud: În cauză vom întocmi un dosar de urmărire penală care va fi soluţionat prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

O familie cu doi copii s-a izbit cu mașina de un cap de pod, în Mureș. Mai aveau doar 7 kilometri până acasă

Tot seara trecută, doi soţi şi cei doi copii ai lor au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Familia se întorcea de la rude şi mai aveau doar 7 kilometri până acasă. 

Mitrea Alexandru Daniel - ISU Mureş: Au fost preluate de către ambulanţe şi echipajul SMURD şi au fost transportate la Târgu Mureş.

Cei doi minori au reuşit să iasă singuri din maşina zdrobită, însă părinţii lor au rămas încarceraţi. 

Paul Daniel Tudor - medic specialist UPU SMURD Târgu Mureș: Au fost patru victime, două dintre ele încarcerate. Doi copii şi doi adulţi. Un copil în faţă şi unul în spate. Din câte am înţeles, nu purtau centura de siguranţă. În momentul de faţă sunt toţi conştienţi, cooperanţi, în curs de investigaţii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident pe o șosea din Suceava. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina și a ieșit în afara drumului

În municipiul Rădăuţi, din judeţul Suceava, un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curba, din cauza vitezei excesive şi a şoselei umede. 

Şi o familie din Constanţa a ajuns ieri la spital. Maşina în care se aflau mama, tatăl şi fiica acestora a căzut de pe un podeţ într-un canal, în localitatea Cheia. Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța în stare stabilă. Pentru bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "A avut viteză, mi-a apărut în faţă". Trei tineri au murit pe loc, după ce mașina lor s-a izbit violent de un autocar, în Bistrița