Antena Meniu Search
x

Video "Erau puşi unul lângă altul, înveliţi cu folie". Trei tineri au murit după un accident, seara trecută, în Constanţa: au fost găsiţi abia dimineaţa

Accident dramatic la Constanţa. Trei tineri care veneau de la un botez şi au găsit sfârşitul pe un câmp, noaptea trecută, după ce s-au răsturnat cu maşina. Au fost găsiţi abia dimineaţă de alţi şoferi. Familia unuia dintre ei a aflat de pe Facebook despre accident, iar rudele altuia de la un poliţist care făcea cercetarea la faţa locului şi a răspuns la telefonul victimei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.01.2023, 19:10

Vezi și

"Erau înăuntru în maşină. Cine să îi vadă noaptea?", spune unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului. Imaginile de la locul tragediei arată cât de subţire e firul între viaţă şi moarte. La volanul maşinii distruse era Marius, un tânăr de 31 de ani, şi cei doi amici ai săi. Ionuţ, cu un an mai mai mare şi Vasile, de 43 de ani. Cei trei ar fi petrecut la un botez. La întoarcere, pe drumul dinspre Cuza Vodă spre Mihai Kogălniceanu, un traseu de doar 15 kilometri, Marius n-a mai reuşit să ţină maşina sub control.

Poliţia a deschis o anchetă şi încreacă să refacă acum filmul tragediei

Ceața și șoseaua umedă, în combinație cu viteza mult prea mare cu care mașina mergea, au făcut ca șoferul să piardă brusc controlul volanului, spun surse din anchetă. Autoturismul cu cei trei s-a răsturnat în acest canal de irigație dezafectat. Cei trei prieteni au rămas prinşi în mormanul de fiare contorsinate. Au fost găsiţi abia spre dimineaţă de alţi şoferi. Cum ceilalţi nu aveau acte la ei, poliţiştii s-au chinuit să le afle identitatea. "Dimineaţă i-am dat telefon, că trebuia să mergem undeva, N-avea semnal. Am mai insistat cu telefoanele şi la un moment dat cred că un agent a răspuns. Ne-a dat vestea", a declarat tatăl uneia dintre victime.

"Erau scoşi din maşină, puşi unul lângă altul, înveliţi cu folie. Ne-a distrus", a declarat tatăl lui Ionuţ. "Pe Facebook am văzut postări. Probabil viteza, nu pot să-mi dau seama", a declarat fratele lui Marius. "Sunt distrusă. Era un băiat iubit de toată lumea. Uite că ni l-a iubit Dumnezeu şi ni l-a luat. Nu ştim nimic despre soarta lui, ce a căutat acolo", a declarat mătuşa lui Marius. Poliţia a deschis o anchetă şi încreacă să refacă acum filmul tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Erau puşi unul lângă altul, înveliţi cu folie". Trei tineri au murit după un accident, seara trecută, în Constanţa: au fost găsiţi abia dimineaţa