Antena Meniu Search
x

A fost găsită fetiţa din Dâmboviţa dispărută de 3 zile și căutată de o ţară întreagă. Înainte să fugă de la asistenta maternală, copila a scris un bilet (VIDEO)

Mihai Ionelia Andreea, de 12 ani, care, în 19 noiembrie a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit, a fost găsită teafără la o rudă.

Mihai Ionelia Andreea, în vârstă de 12 ani, aflată în plasament la o familie din Pucioasa şi care, la data de 19 noiembrie, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit, a fost găsită teafără la o rudă, în comuna dâmbovițeană Sălcioara.

Ieri, poliţiştii din Dâmboviţa au lansat un apel pentru găsirea Andreei, din localitatea Puțu cu Salcie, care se afla în plasament la asistentul maternal de aproximativ o săptămână.

Înainte să fugă, fata a scris un bilet prin care anunţa că a plecat să-şi caute părinţii. 

Pe acelaşi subiect

Andreea are 12 ani şi a fost luată în regim de urgenţă de lângă părinţii ei, în urmă cu câteva luni. Se pare că mama sa practică prostituţia, iar tatăl său are probleme cu alcoolul. Din aceste cauze fata a ajuns în sistemul de protecţie. În tot acest timp, fata a fost dusă din familie în familie, pentru că nu se putea acomoda. Ultima dată a ajuns la Pucioasa.

Doamna Elena este asistent maternal din anul 2001 şi a adoptat-o pe prima fată pe care a avut-o în grijă, scrie mditv.ro

Timp de 16 ani, a îngrijit mai multe fete, însă pe Andreea a avut-o doar o săptămână în casa sa. Vineri a dus-o pentru prima dată la şcoala din Pucioasa, iar duminică a sfătuit-o să înveţe, ba chiar a ascultat-o. Copila nu a dorit să înveţe şi a rugat-o pe asistenta maternală să o asculte luni dimineaţă, înainte de a merge la ore, cu promisiunea că se va pregăti aşa cum trebuie. Spre seară, însă, s-a făcut nevăzută.

Înainte de a ajunge la asistenta maternală din Pucioasa, Andreea a fugit de la o altă familie din Târgovişte şi a fost găsită la Puţu cu Salcia, la familia sa. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost găsită fetiţa din Dâmboviţa dispărută de 3 zile și căutată de o ţară întreagă. Înainte să fugă de la asistenta maternală, copila a scris un bilet (VIDEO)