Antena Meniu Search
x

A fost prins autorul dublului asasinat de la Târgovişte! Suspectul a fost săltat de Poliţie şi condus la audieri!

Autorul dublului asasinat de la Târgovişte a fost prins de poliţişti! Bărbatul a fost săltat de oamenii legii şi condus la audieri.

Autorul dublului asasinat de la Târgovişte a fost prins de poliţişti! Bărbatul a fost săltat de oamenii legii şi condus la audieri.

După numeroase percheziţii şi audieri, în urma cărora sute de vânători au fost amprentaţi, iar sute de arme au fost supuse unor expertize balistice, ancheta poliţiştilor şi procurorilor pare că se apropie de final.

În această după-amiază, poliţiştii au săltat un bărbat suspectat că i-a omorât pe cei doi bărbaţi pe un câmp din zona localităţii Nisipuri, judeţul Dâmboviţa.

Pe acelaşi subiect

RECOMANDARE - Detalii TERIBILE despre bărbaţii găsiţi morţi pe câmpul de lângă Târgovişte. Unul dintre ei, împuşcat în cap, era consilier local. Celălalt, angajatul acestuia

Totul s-a întâmplat pe 26 octombrie, în timp ce consilierul local Gheorghe Ifrim şi Ion Neagu, un bărbat pe care îl angajase să îl ajute la culesul verzei, se aflau pe câmp.

La un moment dat, cei doi au auzit împuşcături şi s-au luat la harţă cu braconierii care trăgeau cu armele nestingheriţi. Suspectul înarmat a îndreptat arma către cei doi şi i-a împuşcat în cap, de câte două ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au murit pe loc după ce alicele de vânătoare le-a provocat răni extrem de grave în zona capului şi în abdomen.

VEZI ŞI: Primele imagini cu dublul asasinat de lângă Târgovişte. Cei doi au fost ciuruiţi de gloanţe, în cap, gât şi piept (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » A fost prins autorul dublului asasinat de la Târgovişte! Suspectul a fost săltat de Poliţie şi condus la audieri!