Antena Meniu Search
x

Dublu asasinat la Târgoviște! Mărturia șocantă a unui vânător despre cei doi bărbați EXECUTAȚI pe un câmp de varză - VIDEO

Mărturie șocantă a unui vânătorul în cazul dublului asasinat de la Târgoviște. Vânătorul a povestit că braconierii trăgeau cu arma oricând aveau chef.

Dublu asasinat la Târgoviște! Mărturia șocantă a unui vânător despre cei doi bărbați EXECUTAȚI pe un câmp de varză

Mărturie șocantă a unui vânătorul în cazul dublului asasinat de la Târgoviște. Vânătorul a povestit că braconierii trăgeau cu arma oricând aveau chef.

Vânătorul, prieten cu Gheorghe Ifrim, consilierul local ucis cu sânge rece, alături de angajatul său, după ce s-a luat la ceartă cu un braconier, a declarat că la rândul său, și George (n.r. Gheorghe Ifrim) era vânător și avea armă.

RECOMANDARE - A fost prins autorul dublului asasinat de la Târgovişte! Suspectul a fost săltat de Poliţie şi condus la audieri!

Pe acelaşi subiect

"Aici (n.r. Dâmbovița) sunt vânători foarte mulți. Toți au câte o armă sau chiar mai multe. Pentru că nu am putut să le luăm permisele aici, a trebuit să mergem la Constanța. Pentru a face rost de un permis de vânătoare trebuie să nu ai cazier, să le prezinți fișa medicală, avizul psihiatric, să semnezi că nu ai suferit de nicio boală psihică și să îți cumperi un seif. Actele se depun la biroul de arme și muniții. Dar sunt foarte multe cereri", a declarat vânătorul.

Citește și:

Bărbatul a mai precizat că braconierii trăgeau cu arma ori de câte ori aveau chef.

"Faptul că trăgeau cu arma ziua în amiaza mare era ceva grav și niciodată nu s-au luat măsuri până acum. În seara cu pricina, George s-a dus să îi urmărească pe braconieri după ce a auzit împușcături în timp ce culegea varza. Nu știu de ce s-a dus după braconieri. Un vânător cu experiență nu împușcă un om în față", a mai precizat bărbatul.

Polițiștii continuă cercetările în cazul dublului asasinat, criminalul fiind în continuare în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Dublu asasinat la Târgoviște! Mărturia șocantă a unui vânător despre cei doi bărbați EXECUTAȚI pe un câmp de varză - VIDEO