Antena Meniu Search
x

A luptat până în ultima clipă! Drama ULTIMELOR ZILE din viaţa Roxanei, tânăra mamă care s-a sacrificat pentru fiica ei, Maya (FOTO)

Vineri seară, Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani din Focşani, care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a pierdut lupta cu cancerul, în ciuda celor trei şedinţe de chimioterapie făcute în ultimele luni.

Vineri seară, Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani din Focşani, care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a pierdut lupta cu cancerul, în ciuda celor trei şedinţe de chimioterapie făcute în ultimele luni.

"Abia reuşesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai făcut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat in comă, până astă-seara când a facut infarct nemaiputând fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cât de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei rămâne tot timpul în inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

Citeşte şi TRAGEDIE fără margini! Roxana, tânăra mămică din Vrancea care a ales să se sacrifice pentru fiica ei, A MURIT. Avea 26 de ani

Pe acestă pagină, toţi cei care au dorit să o ajute pe Roxana pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul acesteia au putut să trimită mesajele lor de sprijin. În plus, ei au fost ţinuţi la curent cu tot ce se întâmplă cu Roxana.

Pe acelaşi subiect

După apelul din ianuarie privind drama prin care trece Roxana Dragomir, în urma sacrificiului făcut de a o naşte cu bine pe fiica ei, Maya, zeci de oameni s-au mobilizat pe internet şi i-au sărit în ajutor.

În 3 februarie, Roxana a incheiat a doua cură de chimioterapie! "Din pacate rezultatele bune întarzie să apară, deoarece tratamentul este foarte puternic şi ea trebuie saă se recupereze fiziologic după fiecare cura", scria pe pagina de Facebook.

Primele veşti bune au apărut pe 13 februarie, când Roxana începuse să-şi revină după a doua cura de chimioterapie "Zilele trecute i-au scăzut din nou valorile la sânge ca şi la prima cura, au urmat nişte injectii pentru stimulare şi au inceput să i revina valorile aproape de normal si să se stabilizeze. E mai bine azi, a stat toata ziua trează, e pe drumul cel bun. Sunt mici îmbunătățiri pe zi ce trece, dar speram la mai bine! Sunt foarte puternice curele de chimioterapie şi isi revine greu după ele, dar vă adora şi va multumeste că ii sunteti alături! Multumim enorm!", se arăta în mesaj.

Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, 14 februarie, pe Facebook au apărut fotografii cu Roxana şi soţul ei, Alin Cristian, şi fetiţa lor, Maya. cu mesajul "Va mulțumim ca sunteți alături de noi! Sa aveți o zi minunată!".

Pe 15 februarie a apărut ultima imagine cu Roxana din salonul de spital cu mesajul "Va mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase și pentru sprijinul acordat!".

Ultimele veşti despre situaţia tinerei mame, din 21 februarie, ne anunţau că Roxana va începe a treia cura de chimioterapie: "Dragi prieteni, De maine Roxana intra la a treia cura de chimioterapie ce dureaza 3 zile si are nevoie de rugăciunile si de sprijinul nostru! Haideți sa ne rupem 5 minuțele din timpul nostru, si sa ne rugam cu toții in fiecare seara la 20:00 pentru Roxana si de ce nu pentru noi înșine, toți avem nevoie de sanatate!".

Din păcate, la finalul celor trei zile de chimioterapie, Roxana a intrat în comă şi a decedat după ce a suferit un infarct, în seara zilei de 24 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A luptat până în ultima clipă! Drama ULTIMELOR ZILE din viaţa Roxanei, tânăra mamă care s-a sacrificat pentru fiica ei, Maya (FOTO)