Antena Meniu Search
x

A murit bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, la Corbu. Avea 32 de ani

A murit bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, la Corbu. Acesta avea 32 de ani şi agenţii au tras 9 focuri spre maşina în care acesta era.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.12.2019, 07:52

Bărbat de 32 de ani mort la Corbu
A murit bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, la Corbu. Avea 32 de ani - Captură video

A murit bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, la Corbu. Acesta avea 32 de ani şi agenţii au tras 9 focuri spre maşina în care acesta era.

Un tânăr de 32 de ani a murit la 24 de ore după ce un glonţ tras de un poliţist l-a lovit în cap, în timpul unei urmăriri pe un drum agricol din apropierea comunei constănţene Corbu. Un echipaj de poliţie a vrut să oprească marţi noaptea o maşină cu parbrizul spart, în Năvodari, dar şoferul a accelerat şi a fugit de poliţişti.

Agenţii au plecat în urmărirea autoturismului, şoferul a intrat pe un drum agricol şi 9 focuri de armă, patru de avertisment, au tras poliţiştii ca să oprească maşina. Unul dintre gloanţe a lovit un pasager de pe bancheta din spate. Şoferul şi al ocupant al autoturismului au părăsit maşina pe câmp şi au fugit.

Bărbatul împuşcat a fost dus în comă la Spitalul Judeţean din Constanţa şi a murit miercuri noaptea. Proiectilul îi atinsese creierul. El avea 32 de ani şi era din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac.

Poliţiştii au reţinut tot miercuri noaptea doi suspecţi, se pare fugarii din maşină, şi i-au audiat. Urmează să se stabilească cine era la volan. 

Proprietarul maşinii a declarat miercuri anchetatorilor că autoturismul i-a fost furat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, la Corbu. Avea 32 de ani