Antena Meniu Search
x

Video A murit într-un Audi A5 strivit de stâlp, în fața sediului Jandarmeriei. Accident cumplit pe o stradă din Galați

Sfârșit cumplit, seara trecută, pentru un șofer de 42 de ani, în urma unui accident pe strada Traian din municipiul Galați. Bărbatul a murit după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz, apoi într-un stâlp de iluminat, care s-a rupt și s-a prăbușit peste autoturism.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 15:45

Sursa foto: IJJ / Facebook Vezi și

Alarma la 112, care a fost dată în jurul orei 20.00 anunța un accident pe strada Traian, în municipiul Galați. Șoferul se afla la volanul unui Audi A5 când a pierdut controlul direcției, a intrat în coliziune cu o stație pentru transport public, apoi a izbit un stâlp de iluminat, care s-a rupt și a căzut peste mașină. Scenele teribile s-au derulat chiar în fața sediului Jandarmeriei.

Bărbatul de 42 de ani a rămas încarcerat în mașină, în stare de inconștiență. Din păcate, când au ajuns la locul accdentului, polițiștii și pompierii miliatri au constatat că era decedat. 

Șoferul de 42 de ani a murit în mașina strivită de stâlp, pe strada Traian din Galați

Potrivit IPJ Galați, șoferul se afla singur în mașină. 

Pe acelaşi subiect

"În data de 4 decembrie 2021, în jurul orei 19:45, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Traian a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto a rămas încarcerat și s-ar afla în stare de inconștiență. Polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere care au ajuns imediat la fața locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență – Eremia Grigorescu Galați, au constatat că, din păcate, persoana care a condus autoturismul implicat în acest eveniment rutier, a decedat.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani, din sat Costi, comuna Vânători, județul Galați. Acesta se afla singur în autoturismul pe care îl conducea dinspre localitatea mai sus menționată, iar când a ajuns pe strada Traian, din municipiul Galați, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o stație pentru transport public și apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt și a căzut peste mașină. În urma impactului, bărbatul de 42 ani, a decedat", au transmis polițiștii, sâmbătă seară.

În urma accidentului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii gălățeni continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea tragediei, dacă bărbatul avea permis de conducere valabil și dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Șoferul decedat în accident era de loc din satul Costi, comuna Vânători, județul Galați.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A murit într-un Audi A5 strivit de stâlp, în fața sediului Jandarmeriei. Accident cumplit pe o stradă din Galați