Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe șoselele din țară. Băuţi la volan, vitezomani sau cu permise suspendate, şoferii au făcut prăpăd

A fost o seară neagră pe şosele din ţară! Băuţi la volan, cu viteză sau cu permise suspendate, şoferii au făcut prăpăd pe unde au apucat să treacă. Teribilismul la volan a adus noi victime - doi oameni au murit şi mai multe persoane au fost rănite. 

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 08:53

Vezi și

Un accident cumplit a avut loc aseară, în cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi. Un şofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o staţie de tramvai. În urma impactului violent, maşina s-a răsturnat.

  • Vîjiac Anca-Alexandra, purtător de cuvânt IPJ Iași: În urma testării şoferului cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Cu doar câteva minute înainte de a avea loc accidentul, doi prieteni ai şoferului coborâseră din maşină. Motivul pentru care bărbatul ar fi condus nebuneşte - spun aceştia - ar fi fost o ceartă pe care ar fi avut-o cu iubita sa.

László Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Pe acelaşi subiect

sau Laci, cum îi spuneau prietenii. Avea 51 de ani şi era iubit în Timişoara. Acesta era unul dintre fondatorii formației Quo Vadis şi totodată solistul trupei. 

Un carambol s-a petrecut aseară pe Drumul Naţional 56, la intrare în Timişoara. Trei maşini s-au făcut praf, după ce s-au ciocnit violent. Unul dintre şoferi pierduse controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens.

  • Șofer: Mergeam spre casă, eram pe banda a doua, banda din dreapta. Dintr-odată am auzit o bubuitură foarte mare şi a aruncat maşina aia de acolo fix în noi. Nu am mai avut timp să fac nimic, să trag de volan, să fac absolut nimic. 

Pompierii au intervenit prompt pentru salvarea vicitmelor. Din păcate, bărbatul care ar fi provocat accidentul a murit înainte de sosirea lor.

  • Ziţac Andrei, ISU Banat: Am fost solicitaţi să intervenim pentru un accident ruiter în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat patru victime. Una necesită spitalizare, două au refuzat, iar una a decedat.
  • Iulia Pop, reporter Observator: Din vehiculul care a ajuns pe contrasens n-a mai rămas decât un morman de fiare. Bărbatul care era la volan nu a mai avut nicio şansă.

Cel care se afla la volanul maşinii se numea László Farkas sau Laci, cum îi spuneau prietenii. Avea 51 de ani şi era iubit în Timişoara. Acesta era unul dintre fondatorii formației Quo Vadis şi totodată solistul trupei. 

Șofer strivit de stâlp, la Galați

La Galaţi, un alt şofer şi-a găsit sfârşitul după ce a scăpat maşina de sub control, din cauza vitezei excesive, iar aceasta a ajuns într-o staţie de autobuz şi a rupt un stâlp de iluminat aflat în faţa sediului Jandarmeriei, care s-a prăbuşit peste autoturism. Jandarmii au încercat să-i acorde primul ajutor, dar bărbatul fusese pur şi simplu strivit de stâlp.

Teribilismul îi putea ucide pe trei tineri din Mureş. Şoferul a încercat o depăşire periculoasă într-o curbă strânsă din localitatea Culpiu, dar a scăpat maşina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit pe câmp. Unul dintre tineri a ajuns la spital, în stare gravă. 

  • Cicedea George, UPU SMURD Târgu Mureș: Am preluat o victimă în vârstă de 25 de ani, victimă a unui accident rutier, cu traumatism cranian în curs de investigaţie, o plagă vertebrală dreaptă, este stabil hemodinamic şi respirator. 

O mașină a pus la pământ două indicatoare, în București

În Capitală, un tânăr a pierdut controlul volanului din pricina vitezei excesive, iar maşina a pus la pământ două indicatoare rutiere şi a distrus mai multe borduri înainte de a se opri 

într-un semafor.

A scăpat fără nicio zgârietură, însă va rămâne pieton pentru o vreme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dezastru pe șoselele din țară. Băuţi la volan, vitezomani sau cu permise suspendate, şoferii au făcut prăpăd