Antena Meniu Search
x

Video A murit la câțiva metri de casă, sub ochii soției și fiului. Accident cumplit în Alba, pe DN1

Casca de protecţie face, de multe ori, diferenţa între viaţă şi moarte. Un bărbat din Alba a murit după ce a intrat cu ATV-ul într-un gard din beton. Nu purta corespunzător casca, iar impactul i-a fost fatal. La doar câţiva metri distanţă de locul accidentului, acasă, îl aşteptau soţia şi fiul. 

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 07:57

Vezi și

Tragedia s-a produs pe Drumul Naţional 1, în localitatea Lancrăm, din judeţul Alba. Bărbatul de 51 de ani se îndrepta către casă, cu ATV-ul. Din motive încă neştiute, a pierdut controlul şi s-a oprit într-un gard din beton. S-a lovit puternic la cap şi a rămas inconștient.

Mai avea doar câţiva metri până acasă.

Vecină: "Am ieşit afară şi am văzut ATV-ul, am văzut pe femeia aia că nu se mai ţinea pe picioare, aproape leşinată, am văzut un băiat aici, care era băiatul lui".

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze zeci de minute. În zadar.

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Muntiu - medic SAJ Alba: "Pacientul era în stop cardio-respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral sever şi leziuni incompatibile cu viaţa".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă ar fi purtat casca de protecţie corespunzător, ar fi putut scăpa cu viaţă. Mai ales că, spun vecinii, nu circula cu viteză. 

"Avea şi cască. Probabil i-a sărit din cap şi a mai dat o dată cu capul în poartă, sau ceva de genu, când l-a aruncat. Nu a fost asigurată bine" / "Nu ştiu...posibil să i se fi făcut rău. Nu avea nici viteză exagerată că nu avea unde...nu putea în 50 de metri".

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit la câțiva metri de casă, sub ochii soției și fiului. Accident cumplit în Alba, pe DN1