Antena Meniu Search
x

Video "A oprit maşina. A început să pună mâna pe mine". Fetiţă de 14 ani din Teleorman, violată în repetate rânduri de şeful poliţiei locale. Oroarea dura de 1 an

Caz şocant în comuna Stejaru, judeţul Teleorman. O fată de 14 ani a fost violată în mod repetat, vreme de un an, chiar de şeful poliţiei locale. Minora le-a povestit întregul coşmar unor apropiaţi, iar fapta a ajuns şi la urechile poliţiştilor naţionali, care s-au autosesizat. 

de Redactia Observator

la 21.09.2023, 08:56

Vezi și

Coşmarul fetei a început în urmă cu un an, pe când copila avea doar 13 ani. Fata şi-a pierdut mama într-un accident de maşină şi a fost nevoită să vină să locuiască cu tatăl ei, în comuna Stejaru. Acolo unde l-a şi cunoscut pe viitorul agresor. 

Victimă: Eu ieşeam pe afară. Şi a început să-mi dea mesaje încontinuu. Îmi dăduse cerere prima dată pe messenger. Îmi dăduse mesaj acolo că: "Ce fac? Sunt drăguţă!" 

Iar bărbatul nu s-a oprit doar la mesaje. Ba chiar a început să o urmărească pe copilă prin localitate.

Victimă: A trecut el cu maşina de poliţie locală. Şi a oprit lângă mine. Mi-a zis că de ce nu-i răspund la mesaje. Că sunt drăguță. Că de când m-a văzut îi place de mine. Că vrea să mă vadă. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl victimei: Eu îl vedeam că venea în fiecare zi, venea la poartă aici. 

Poliţistul a profitat de naivitatea copilei şi i-a oferit şi bani

La un moment dat, sub pretextul că o duce acasă, bărbatul a profitat de naivitatea copilei şi de situaţia financiară precară, i-a oferit şi o sumă de bani.

Victimă: A oprit maşina. Mi-a zis că: "stai puţin, vreau să vorbim". A început să pună mâna pe mine. L-am respins. I-am zis să nu mai pună mâna pe mine.

Alexandru Moise, primar comuna Stejaru: Se zvonea atunci, că vezi doamne a luat-o cu maşina. El e poliţist local. Şi ar fi dus-o acasă. 

Întreaga poveste a ieşit la iveală, abia după un an, când fata şi-a făcut curaj şi le-a povestit apropiaţilor coșmarul prin care a trecut. 

Victimă: O dată a fost la el acasă. Prima dată în mașina poliţiei, după care la el acasă. Da. 

Tatăl victimei: Mai bine că nu am aflat mai demult, că cine ştie ce se întâmpla. 

Fapta a ajuns şi la urechile agenţilor de la Poliţia Română, care s-au autosesizat, iar poliţistul local a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A oprit maşina. A început să pună mâna pe mine". Fetiţă de 14 ani din Teleorman, violată în repetate rânduri de şeful poliţiei locale. Oroarea dura de 1 an