Antena Meniu Search
x

Fetiță de 13 ani, răpită și violată, după ce polițiștii au folosit-o ca momeală pentru a prinde un pedofil, în Taiwan. A adus-o înapoi, după ce a agresat-o

Caz șocant în Taiwan. O copilă de 13 ani a fost răpită și agresată sexual, după ce polițiștii au folosit-o pe post de momeală pentru a prinde un pedofil. Lucrurile nu au mers conform planurilor, iar infractorul a reușit să fugă cu copila de care a și abuzat ulterior.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 16:05

Fetiță de 13 ani, răpită și violată, după ce polițiștii au folosit-o ca momeală pentru a prinde un pedofil, în Taiwan. A adus-o înapoi, după ce a agresat-o
Fetiță de 13 ani, răpită și violată, după ce polițiștii au folosit-o ca momeală pentru a prinde un pedofil, în Taiwan. A adus-o înapoi, după ce a agresat-o - Shutterstock

Chang s-a folosit de o aplicație de dating pentru a-și găsi victimele. Acolo a găsit-o și pe copila de 13 ani, identificată cu pseudonimul Hsiao-chun, căreia i-a propus să întrețină relații sexuale cu el în schimbul sumei de 5.000 de dolari. Când Hsiao-chun a încercat să renunțe la întâlnirea aranjată, Chang a folosit fotografii în care copila apărea dezbrăcată pentru a o șantaja, așa că aceasta a anunțat poliția, potrivit TaipeiTimes.

Detectivii care se ocupau de caz au convins-o pe copilă, cu asigurări privind siguranța ei, să ia parte la o operațiune prin care bărbatul ar fi putut fi prins. Copila trebuia să se întâlnească cu el într-un fast-food, unde acesta ar fi trebuit să și fie prins de autorități.

Copila a fost răpită chiar de sub nasul polițiștilor

Cu toate acestea, Chang a reușit să o ia pe fata de 13 ani și să fugă de la fața locului. Polițiștii nu au reușit să îl prindă din urmă, iar acesta s-a făcut nevăzut. Bărbatul a profitat de copila de 13 ani, apoi, în mod șocant, a readus-o la restaurantul în care s-au întâlnit. El a fost arestat de poliție în acel loc și condamnat la opt ani de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Un prodes a fost deschis și în cazul polițiștilor care au participat la operațiunea eșuată, după ce copila a depus mărturie. Copilul a primit în mod repetat instrucțiuni să nu urce în mașina bărbatului și să rămână în vizorul polițiștilor, a declarat joi un purtător de cuvânt al secției.

Fata a urcat brusc în mașină”, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că cei doi polițiști au încercat să oprească mașina, dar nu au fost suficient de rapizi.

Până când cei doi s-au urcat în mașina lor de poliție pentru a urmări, vehiculul agresorului s-a întors deja la restaurant, a spus purtătorul de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Fetiță de 13 ani, răpită și violată, după ce polițiștii au folosit-o ca momeală pentru a prinde un pedofil, în Taiwan. A adus-o înapoi, după ce a agresat-o