Antena Meniu Search
x

Video "A zburat şi roaba, şi balotul, şi maşina. L-a omorât pe loc!". Bărbat de 50 de ani din Bistriţa, ucis de un şofer inconştient, la câţiva metri de casă

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 50 de ani din Bistriţa-Năsăud. Omul mergea pe trotuar când a fost lovit în plin de un autoturism. Impactul a fost atât de puternic, încât acesta a murit pe loc. Tragedia s-a petrecut la câţiva metri de casa victimei.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 10:06

Vezi și

Tragedia s-a produs între localităţile bistriţene Feldru şi Nepos. Bărbatul mai avea doar câţiva metri până la intrea în curte, în momentul în care a fost spulberat de autoturismul scăpat de sub control.

Localnică: Săracul de el! L-a omorât pe loc!

Localnică: Era capul spart şi nu am mai putut face nimic! Tot l-am frecat aşa, dar nu a făcut nimic.

Reporter: Şi aţi auzit o bubuitură?

Localnică: Da, da, o bubuitură mare! A zburat şi roaba şi balotul şi maşina a oprit acolo.

În urma impactului violent, bărbatul de circa 50 de ani nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Motiv pentru care medicii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să declare decesul. Văzând mulţimea de oameni care s-a strâns în jurul maşinii sale, şoferul nu a vrut să coboare din maşină pentru că:

Localnic: Am vrut să-l scot din masină şi nu am putut. A zis că el nu are picioare. Cum domnule tu nu ai picioare, dacă tu ai picioare? După aia că el e paralizat şi nu poate să meargă.

Abia când au ajuns poliţiştii bărbatul a ieşit din autoturism

În faţa oamenilor legii a venit cu o altă explicaţie - soarele puternic l-a orbit şi din această cauză nu l-a văzut pe bărbatul de pe marginea drumului.

Doru Nemeș, Serviciul Rutier Bistrița-Năsăud: Pe Drumul Naţional 17D, în localitatea Nepos, conducătorul unui autoturism marca Ford se deplasa în direcţia Nepos-Năsăud şi a surprins şi accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă în acelaşi sens de mers.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A zburat şi roaba, şi balotul, şi maşina. L-a omorât pe loc!". Bărbat de 50 de ani din Bistriţa, ucis de un şofer inconştient, la câţiva metri de casă