Antena Meniu Search
x

Video Abandonaţi de mama lor speriată, trei ursuleţi s-au urcat într-un cireş şi au început să plângă după ea, în Mureş. Doi dintre ei au fost salvaţi

Momente dureroase pentru trei ursuleţi. Animăluţele au ieşit la plimbare împreună cu mama lor, prin localitatea Hodac din județul Mureș, când ursoaica, care era la prima ei experienţă de părinte, s-a speriat de o maşină şi a fugit în pădure, abandonându-şi micuţii.

de Monica Palade

la 02.07.2024 , 16:42

La rândul lor, temători şi panicaţi, ursuleţii s-au urcat într-un cireş de unde au început să plângă după mama lor. Ursoaica însă nu s-a mai întors. Frica a făcut-o să îşi uite instinctul matern. Aşa au fost descoperiţi micuţii de către localnici la primele ore ale dimineţii.

Abandonaţi de mamă, salvaţi de oameni

Oamenii au sunat la 112, iar un reprezentant ONG a venit să tranchilizeze ursuleţii. Unul dintre ei a fost dat jos din cireş fără să mai fie adormit, în timp ce doi au trecut pe malul pârâului Gurghiu. Unul a fost tranchilizat, iar celălalt a trecut înot și a fugit în pădure către Ibănești.

Vezi și

Cei doi ursuleţi care au fost salvaţi au fost duşi la rezervaţia destinată puilor abandonaţi din Bălan, care este singurul de acest fel din România şi Europa. Acolo, cei doi vor fi alimentați cu drona pentru a nu intra prea mult în contact cu oamenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Abandonaţi de mama lor speriată, trei ursuleţi s-au urcat într-un cireş şi au început să plângă după ea, în Mureş. Doi dintre ei au fost salvaţi