Antena Meniu Search
x

Accident cumplit pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la Ciorogârla. Sunt trei victime, după ce două maşini s-au ciocnit cu un TIR. Traficul este blocat

Accident cumplit, pe A1, Bucureşti - Piteşti, la Ciorogârla. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit cu un TIR.

Accident cumplit, pe A1, Bucureşti - Piteşti, la Ciorogârla, în această dimineaţă. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit cu un TIR.

La această oră, traficul este blocat.

Accidentul a avut loc pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 la kilometrul 16, în zona localităţii ilfovene Ciorogârla, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe acelaşi subiect

Potrivit ultimelor informaţii transmise de ISU Bucureşti-Ilfov, două din cele trei persoane rănite, respectiv doi bărbaţi, au necesitat transportul la spital si au fost transportate la Spitalul Universitar. Una dintre victime este în stare gravă.

În total, în accident au fost implicate 11 persoane.

La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere, potrivit Centrului Infotrafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la Ciorogârla. Sunt trei victime, după ce două maşini s-au ciocnit cu un TIR. Traficul este blocat