Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cunoscut afacerist din Iași, dar și un tânăr de 25 de ani, au murit într-un teribil acident la Blăgești (Video)

Un cunoscut afacerist din Iași, dar și un tânăr de 25 de ani, au murit într-un groaznic accident rutier produs în Blăgești.

de Redactia Observator

la 10.12.2017 , 13:23

Un cunoscut afacerist din Iași, dar și un tânăr de 25 de ani, au murit într-un teribil acident la Blăgești

Un cunoscut afacerist din Iași, dar și un tânăr de 25 de ani, au murit într-un groaznic accident rutier produs în Blăgești.

Mihai Jitaru, în vârstă de 62 de ani, patronul unor sere de legume care se întind pe zeci de hectare în apropiere de Pașcani, și-a pierdut viața în teribilul accident de la Blăgești.

Jitaru se afla la volanul unui autoturism Ford Mondeo și, potrivit presei locale, se întorcea de la o partidă de vânătoare. La un moment dat, în localitatea Blăgești, a pierdut controlul volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit deosebit de violent de o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani și în care se mai aflau o femeie de 29 de ani și un copil de 4 ani.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului puternic, afaceristul din Pașcani a murit pe loc, în timp ce șoferul autoutilitarei a fost grav rănit și a ajuns la spital, acolo unde a și murit câteva ore mai târziu.

Tot la spital au ajuns și celelalte două victime, respectiv femeia și copilul, aceștia primind îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un cunoscut afacerist din Iași, dar și un tânăr de 25 de ani, au murit într-un teribil acident la Blăgești (Video)