Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE pentru Alexandru, tânărul din Brăila care a murit într-un accident produs de un prieten beat - GALERIE FOTO

Un tânăr în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui groaznic accident produs în Brăila. Alexandru se afla într-o maşină condusă de un prieten beat.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui groaznic accident produs în Brăila. Alexandru se afla într-o maşină condusă de un prieten beat.

Emilian Cotoi, zis 'Alexandru', în vârstă de 28 de ani, era pasager în maşina condusă de Adrian, un tânăr de aceeaşi vârstă. Din nefericire, şoferul era băut şi conducea cu viteză pe străzile din Brăila.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

VEZI ŞI: Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CIPE de viaţă - VIDEO

Pe acelaşi subiect

Tragicul accident s-a produs pe bulevardul Dorobanţilor din Brăila. Cei doi se aflau într-un autoturism marca Skoda. Din cauza vitezei, Adrian a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de trei autoturisme şi de un copac, după care s-a răsturnat.

Emilian Cotoi a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila în stare critică cu numeroase traumatisme şi contuzii abdominale. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emilian a murit din cauza rănilor foarte grave.

În acelaşi timp, şoferul autoturismului a fost internat pe Secţia de Ortopedie, însă el se află în afara oricărui pericol.

Pe numele lui, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE pentru Alexandru, tânărul din Brăila care a murit într-un accident produs de un prieten beat - GALERIE FOTO