Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul EMOŢIONANT al logodnicei vlogger-ului care a murit la 29 de ani: 'Mereu vei rămâne iubirea vieții mele!'

Logodnica vlogger-ului care a murit la numai 29 de ani din cauza unei infecţii puternice a postat un mesaj emoţionant de adio pe Facebook.

de Redactia Observator

la 29.10.2017 , 12:21

Logodnica vlogger-ului care a murit la numai 29 de ani din cauza unei infecţii puternice a postat un mesaj emoţionant de adio pe Facebook.

Alexandra, tânăra cu care vlogger-ul Andrei Leuştean (Tbo Pablo) urma să se căsătorească, a postat un mesaj emoţionant de adio pe reţeaua de socializare, după moartea tânărului.

CITEŞTE ŞI: DRAMĂ FĂRĂ MARGINI! Un cunoscut VLOGGER român a murit la 29 de ani: 'Odihnește-te în pace sufletul meu frumos'

Articolul continuă după reclamă

"Odihnește-te în pace sufletul meu frumos! Mereu vei rămâne iubirea vieții mele! Te iubesc cu toată ființa mea! Leuștean Andrei Mihai- Tbo PabloDumnezeu să te ierte și să te aibă în grija lui!", a scris Alexandra pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Tbo Pablo, un vlogger din Bârlad, urmărit pe Facebook de aproape 30.000 de oameni, a murit la vârsta de 29 de ani din cauza unei infecţii puternice. Deşi a fost internat în spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tbo Pablo era cunoscut pentru clipurile video devenite virale în care acesta şi iubita lui puneau în scenă întâmplări din viaţa reală a cuplurilor, în special a celor care trăiesc în zona Moldovei.

Glumele celor doi au fost urmărite de milioane de români de-a lungul timpului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Mesajul EMOŢIONANT al logodnicei vlogger-ului care a murit la 29 de ani: 'Mereu vei rămâne iubirea vieții mele!'