Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact nimicitor la Brașov! Un bărbat a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni. Victima a fost aruncată la 40 de metri

Un bărbat din Braşov a murit după ce a fost accidentat de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni.

de Redactia Observator

la 08.12.2017 , 15:53

Un bărbat din Braşov a murit după ce a fost accidentat de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în acelaşi loc în care a fost ucisă o fată de 16 ani, în urmă cu un an. 

Tragedia s-a petrecut la trecerea de pietoni aflată la intersecţia străzilor Soarelui cu Calea Bucureşti.

Victima a fost aruncată la 40 de metri distanţă. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la faţa locului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Şoferul vinovat de accident este cercetat pentru ucidere din culpă.

Articolul continuă după reclamă

„Un autoturism care circula pe Calea Bucureşti spre strada Toameni nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a străzii la intersecţia Soarelui cu Calea Bucureşti. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Accidentul s-a produs pe aceeaşi trecere de pietoni unde în luna martie a anului trecut şi-a pierdut viaţa o fată de 16 ani. Tot pe aceeaşi trecere de pietoni au mai fost rănite alte patru persoane în ultimul an.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Impact nimicitor la Brașov! Un bărbat a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni. Victima a fost aruncată la 40 de metri