Antena Meniu Search
x

Patru morţi în carnagiul din Buzău. O fată de 24 de ani s-a stins la spital, în această dimineaţă (Video)

Patru oameni au murit, doi sunt în stare critică, iar zece au traumatisme multiple, după ce un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost izbit violent de un tren şi târat sute de metri pe şine.

de Redactia Observator

la 16.04.2019, 09:58

Patru morţi în carnagiul de la Buzău. O fată de 23 de ani s-a stins în această dimineaţă Vezi și

Patru oameni au murit, doi sunt în stare critică, iar zece au traumatisme multiple, după ce un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost izbit violent de un tren şi târat sute de metri pe şine.

Nenorocirea s-a produs, aseară, pe un drumul naţional din Buzău.

A fost declanşat planul roşu de intrevenţie, iar la locul accidentului au intervenit zeci de pompieri, cadre medicale şi politişti. Politistii cred că şoferul microbuzului nu a respectat avertizarile. Ba chiar a rupt chiar şi bariera la trecerea de cale ferată.

Accidentul a avut loc, luni seară, la o trecere la nivel peste calea ferată de pe DN 2, în localitatea Bâlhacu, judeţul Buzău
Pe acelaşi subiect

Martorii povestesc scene dramatice. Şoferul ar fi depăşit coloana de maşini care aştepta să treacă trenul şi s-a dus direct în faţa locomotivei.

Patru morţi în carnagiul din Buzău

O fată de 24 de ani rănită în accidentul din Buzău a murit la spital, în această dimineaţă, numărul deceselor ridicându-se astfel la patru.

Alte două persoane se află în stare critică, iar zece sunt încă la Unitatea de Primiri Urgenţe, având leziuni toracice, craniene şi de membre.

A fost declanşat planul roşu de intrevenţie, iar la locul accidentului au intervenit zeci de pompieri, cadre medicale şi politişti

Imagini dramatice după ce microbuzul a fost izbit de tren

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost târât mai bine de 500 de metri. Bucăţi din el au fost împrăştiate pe linia de cale ferată, dar şi pe câmpul din apropiere.

Călătorii din trenul care venea de la Bucureşti şi trebuia să ajungă la Galaţi au sărit imediat să le acorde ajutor victimelor. 

Bucăţi din microbuz au fost împrăştiate pe linia de cale ferată, dar şi pe câmpul din apropiere

Victimele se întorceau din Franţa şi din Germania, de la muncă. Fuseseră preluate din Oradea de către microbuzul condus de către şoferul focşănean care ar fi trebuit să-i ducă în siguranţă acasă, în Galaţi şi Brăila, pentru sărbătorile  Pascale. 

Printre răniţii se află şi şoferul microbuzului, dar şi un minor de 17 ani. 

Traficul feroviar a fost întrerupt mai multe ore până când o locomotivă a venit sa tracteze trenul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Patru morţi în carnagiul din Buzău. O fată de 24 de ani s-a stins la spital, în această dimineaţă (Video)