Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător la Cornu Luncii! Cinci oameni au murit, iar alți patru au ajuns în stare gravă la spital - FOTO/VIDEO

Accident înfiorător la Cornu Luncii, județul Suceava. Cinci oameni au murit, iar alți patru au ajuns în stare gravă la spital după un impact devastator.

Accident înfiorător la Cornu Luncii, județul Suceava. Cinci oameni au murit, iar alți patru au ajuns în stare gravă la spital după un impact devastator.

Accidentul s-a produs pe DN2 E, în comuna suceveană Cornu Luncii. Două autoturisme s-au ciocnit la o viteză incredibilă, iar impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a rămas efectiv pe loc, fiind strivită în totalitate.

Accident la Cornu Luncii! Salvatorii au activat planul roșu de intervenție

Pe acelaşi subiect

În cele două autoturisme se aflau în total nouă persoane. Ceilalți șoferi, martori ai teribilului accident, au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului, în zona localității Cornu Luncii, a intervenit o armată de salvatori: echipaje ale Ambulanței, autospeciale SMURD, echipaje pentru Descarcerare și polițiști rutieri.

Accidentul de la Cornu Luncii este cel mai grav accident produs in ultima perioada in Romania

Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute pentru a scoate victimele încarcerate dintre fiarele mașinilor și au fost nevoiți să taie plafonul uneia dintre ele pentru a ajunge la oamenii care aveau nevoie de ajutor.

Cinci oameni au murit în urma accidentului de la Cornu Luncii

După primele minute, salvatorii au făcut și un prim bilanț al tragediei rutiere. Patru oameni au murit pe loc în urma impactului, iar alți cinci, dintre care patru copii, au ajuns în stare foarte gravă la spital.

Cinci oameni au murit in urma accidentului de la Cornu Luncii

Unul dintre copii, un băiat în vârstă de 7 ani a murit la spitalul din Fălticeni. Medicii au încercat în zadar să îl readucă la viață.

Astfel, bilanțul nenorocirii a ajuns la cinci morți și patru răniți. Supraviețuitorii accidentului de la Cornu Luncii au fost transportați la spitalul din Fălticeni, iar ulterior au fost transferați la Spitalul Județean Suceava.

Mai multe imagini de la teribilul accident - Video dezolant de la locul accidentului înfiorător din Suceava: 5 oameni au murit și 4 au fost răniţi, inclusiv copii

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului de la Cornu Luncii, însă potrivit primelor informații, vinovat ar fi unul dintre șoferi care ar fi pătruns pe contrasens.

Conform martorilor, ambii șoferi circulau cu viteză excesivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător la Cornu Luncii! Cinci oameni au murit, iar alți patru au ajuns în stare gravă la spital - FOTO/VIDEO