Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Accident cu mașina mortuară, lângă Osica de Sus, în Olt. Coșciugul a fost aruncat pe câmp după impact, cealaltă mașină a luat foc

O mașină a luat foc, luni, pe DN 64, lângă localitatea Osica de Sus, din Olt, după ce s-a ciocnit cu o mașină mortuară care transporta un decedat în vederea înhumării.

De Ana Maria Ghiarasim la 15.02.2021, 17:16
Vezi și
  • Cadavrul din mașina mortuară a fost aruncat pe câmp, după impact.
  • Patru persoane au fost rănite în accident, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD.

În urma impactului au rezultat 4 victime, cei doi conducători auto şi ambii pasageri dreapta faţa din cele două vehicule, unul dintre pasageri fiind preluat de un elicopter SMURD. 

Totodată, cadavrul din mașina mortuară a fost aruncat pe câmp. 

Imediat după impact, autoturismul a luat foc și, din fericire, atât șoferul cât și pasagerul său au reușit să iasă la timp din mașină. 

Pasagerul din mașina mortuară a rămas încarcerat

Pasagerul din mașina mortuară a rămas însă încarcerat, iar pentru extragerea acestuia pompierii au fost nevoit să îndepărteze mai multe elemente de caroserie.

Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD. 

Celelalte trei persoane implicate în accident, o femeie, în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, conștiente, politraumatizate prin accident rutier, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Slatina.

Se continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului,  traficul fiind in continuare blocat.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident cu mașina mortuară, lângă Osica de Sus, în Olt. Coșciugul a fost aruncat pe câmp după impact, cealaltă mașină a luat foc

Breaking News

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro